Burnout Revenge'in takımı tarafından çıkarılan Danger Zone yenilendi

Mehmet Atilla Turan 21.12.2017 - 20:56
Burnout Revenge'i özleyenler Danger Zone'a bakmalı

Three Fields Entertainment, tutulan yapımları olan Danger Zone için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile beraber 12 yeni bölüm ve geliştirilen bir ilerleme sistemini kütüphanesine ekliyor.

Burnout Revenge'i hatırlayanlar Danger Zone'un nasıl oynandığını hemen anlayabilir

Three Fields Entertainment'in altyapısını, Criterion Games şirketinden geliyor. Burnout serisinin yapımcısı olan Criterion Gameş, birkaç sene önce EA tarafından satın alınmıştı. EA tarafından satın alınmadan önce gerçekten sağlam oyun çıkaran şirketin en önemli yapımlarından biri Burnout Revenge idi. Oyun içinde bulunan gelişmiş "Takedown" metodları ile yapım, Burnout 3'den daha fazla sevilmişti. Burnout Revenge, aynı zamanda seriye "Crash Time" adlı etkinleri de ilk olarak sunmuştu. Crash Time görevleri, belirli bir mekanı, yaptığınız kaza ile olabildiğince dağıtmaktan ibaretti.

Tabii bu tür bir fikir zamanında aşırı tutmuştu. İçinde bulunduğumuz jenerasyona ise Danger Zone ile giriş yapan Crash Time türü mod, halen oyuncular tarafından tutuluyor. Yayınlanan güncelleme ile beraber Three Fields Entertainment, yapıma farklı bölümler getirmekle beraber yaşanan oyun içi problemleri de düzeltmiş bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 03:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Danger Zone'a ait yeni güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir