Daniel Craig, Gambit filmi kadrosuna katılabilir

Hakan Hervenik 4.10.2017 - 11:32
X-Men filmlerinin yeni kötüsünü Daniel Craig canlandırabilir.

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre, James Bond yıldızı Daniel Craig gelecekteki X-Men filmlerinde kötü karakter rolünü eline alabilir. Splash Report'un haberine göre Craig, Channing Tatum'un başrolünde olduğu Gambit filminde kötü karakteri canlandıracak. Bu kötü karakter ise en klasik X-Men düşmanlarından Mr. Sinister olacak.

Daniel Craig, Gambit filmi kadrosuna katılabilir

Sinister, dahi ve genetikçi Nathaniel Essex, ilk olarak Gambit filminin açıklanan hikayesinde bulunmaktaydı. Eylül ayında sızan senaryosunda ise Mr. Sinister hikaye ile şu şekilde bağlantılı olacak; SPOILER İÇERMEKTEDİR. "On yıl sonrasında atlıyoruz; Gambit, Paris'de Louvre Müzesi'nden bir şey çalmak için işe alınır. Bu iş aslında onun için bir test. Gizemli iş vereni ise Nathaniel Essex, yani Mr. Sinister'dır. Gambit'e müzeden bir şey çalması için 40 milyon dolar teklif eder. Çaldığı şey, hırsızlar locasında satışa çıkartılacak. Gambit ise bu iş için bir kaç mutant bularak takım kurar"

Mr. Sinister kimdir?

Mr. Sinister'ı tanımayanlar için; kendisi X-Men'in Apocalypse'den sonraki en büyük düşmanıdır. Mutant olmayan Sinister, kendi genetiğini değiştirerek büyük bir güce sahip olmuştur. Aynı zamanda bütün X-Men karakterlerini klonlaması ile tanınan Sinister, ölümsüzlüğün çaresini de bulmuştur. Özellikle Cyclops ve Jean Grey'in hayatları ile kukla gibi oynayan Mr. Sinister, Jean Grey'in klonunu yaratarak Cyplops ile evlenmesini sağlar. Cable ismi ile tanıdığımız bu çocuk, aslında Mr. Sinister'ın Apocalypse'i durdurmak için hazırladığı bir plandır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 4.10.2017 13:17
ejderha dövmeli kızın devamı bi gelmedi yaw....
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daniel Craig, Gambit filmi kadrosuna katılabilir
İlginizi Çekebilir