Dans etmek için ısınma vakti geldi. Just Dance 2019 geliyor!

Furkan Güler 12.06.2018 - 00:51
Oturmaya mı geldik?

Bir Ubisoft klasiği olan Just Dance serisi bu sene de yeni bir oyunla geliyor. Aynı FIFA, Call of Duty ve Pes gibi seriye yeni oyunlar ekleyen Ubisoft, yeni Just Dance oyununda bu senenin hit şarkılarını ekleyecek gibi gözüküyor. Özel dans sanatçıları ile çalışan Ubisoft, Just Dance 2019'da oyunculara ne gibi sürprizler hazırladı merak ediyoruz. Son oyunu 7 milyon adet satan Just Dance serisi, Ubisoft için büyük bir gelir kapısı olmuş durumda.

Just Dance 2019 duyuruldu

Diğer bir yandan sunumda yeni Assassin's Creed oyunu, Division 2, Beyond Good and Evil 2 ve Trials Fusion ile bekleyenlerini memnun etmeye çalıştı. Son olarak yeni Splinter Cell'i duyurmayan Ubisoft, bu konuda bazı hayranlarını üzdü. E3'te sadece Division 2 ve Assassin's Creed Odyssey üzerinden yürüyen Ubisoft'un aksine yeni Splinter Cell, Sony konferansında da tanıtılabilir.

Hitman dışında tamamen gizlilik üzerine ilgi çekici bir oyun olmamasından mütevellit, hayranları Splinter Cell'in duyurulmamasına üzülmüş olabilir. Bakalım ilerleyen yıllarda Ubisoft, neler duyuracak? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dans etmek için ısınma vakti geldi. Just Dance 2019 duyuruldu
İlginizi Çekebilir