Daredevil: Born Again Çekimleri Tamamlandı: Punisher Göründü

Tunay Şahin 7.04.2024 - 12:46
Hollywood'daki grevler ve yeniden düzenlemeler nedeniyle uzayan Daredevil: Born Again dizisinin ilk bölümlerinin çekimleri tamamlandı.

Daredevil: Born Again dizisinin ilk bölümlerinin çekimleri, Hollywood'daki iki büyük grev ve dizi yeniden düzenlemeleri nedeniyle beklenenden uzun sürdükten sonra nihayet tamamlandı. Dizinin dublör koordinatörü Philip Silvera'nın Instagram üzerinden yaptığı açıklama, prodüksiyon ekibinin bu uzun sürecin sonuna geldiğini ve projenin ilk kısmının tamamlandığını duyurdu.

Daredevil: Born Again Yapımının Ardındaki Zorluklar

Daredevil: Born Again prodüksiyonunun yalnızca sipariş edilen on sekiz bölümden dokuzunun çekildiği tahmin edilirken, bu bilgi henüz resmi olarak teyit edilmedi. Dizinin sorumlusu Dario Scardapane'nin, senaryonun ikinci yarısını yeniden yazmak için 2024'ün büyük bir bölümünün iptal edilmesi gerektiği bildirildi. Marvel Stüdyoları'nın, sözleşme kısıtlamalarını aşmak için dizinin adını Daredevil: Born Again - Part One ve Daredevil: Born Again - Part Two olarak değiştirebileceği speküle ediliyor.

Marvel Stüdyoları yöneticisi Brad Winderbaum, dizinin Kutsal Zaman Çizelgesi'ne entegrasyonu hakkında ketum davranıldığını belirterek, Netflix içeriğinin oluşturulmasının stüdyo için ek bir zorluk olduğunu ifade etti. Winderbaum, Marvel ve Netflix arasındaki bu işbirliğinin zorluklarına rağmen, zamanla hikayelerin ne kadar iyi entegre olduğunu gördüklerini ve şimdi Daredevil: Born Again'in zaman çizelgesinin bir parçası olduğunu güvenle söyleyebileceklerini dile getirdi.

Daredevil: Born Again'in 2025 yılında Disney+'ta izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 13:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2024 14:06
gereksiz, punisher inde daredevil inde zamanı geçeli çok oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daredevil: Born Again Çekimleri Tamamlandı
İlginizi Çekebilir