Dark Alliance için 20 dakikalık oynanış fragmanı geldi

Alparslan Gürlek 29.04.2021 - 11:23
Dungeons & Dragons: Dark Alliance için 20 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunun yapısının detaylarını gösteriyor.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance için 20 dakika uzunluğunda dolu dolu bir oynanış videosu geldi. İşbirlikçi oyuna dayanan yapısı ve dört kişi co-op mekaniklerini içerisinde barındıran yapım adından da anlaşılacağı üzere Dungeons & Dragons temeli üzerine inşa edilmiş. Tuque Games tarafından geliştirilen ve Wizards of the Coast tarafından yayınlanan oyun grafikleriyle dikkatinizi çekebilir.

Dark Alliance 20 dakikalık oynanış videosu

İlk bakışta Fatshark'ın geliştirdiği Warhammer Vermintide oyunlarına benzese de üçüncü şahıs kamerası ve karakterlerin yetenekleri göz önüne alındığında daha geniş alana yayılmış bir oynanış sunacak gibi görünüyor. Ayrıca bölümde ilerledikçe seçenekler arasından görevin geri kalanında kullanabileceğiniz bonusu seçebiliyorsunuz. Bu anlamda yeniden oynanabilirliği yüksek bir oyun olacak gibi görünüyor.

Aynı zamanda grafikleriyle de oldukça güzel gözüken yapım, yeni nesil için de çıkacak. Animasyonları çok güzel görünse de henüz geliştirme süreci tamamlanmadığından bitmemiş bir şeylerin olduğunu ve bazı kısımların biraz daha uğraş istediğini görüyoruz. Çeşitli goblin türlerine karşı savaşarak ilerleyeceğimiz oyun için daha önce de çok kısa bir oynanış fragmanı görmüştük.

İrili ufaklı birçok farklı düşmana karşı savaşacağımız oyun, doğrusal bir işleyişe sahip olmayacak. Hikayede hangi bölümün yapılacağına oyun değil, oyuncu karar verecek. Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi buna Warhammer: Vermintide 2 örneğini verebiliriz. Yine oyuncular görevlerin zorluk seviyelerini de yükselterek kazandıkları ganimetin seviyesini artırabilecek. Bu da oyuncuların daha iyi eşyalara sahip olmak için daha zorlu görevlerin içine atlayabileceğini gösteriyor. Aynı bölümü tekrar oynamak konusunda teşvik edici bir yönü olduğunu da söyleyebiliriz.

Dark Alliance için 20 dakikalık oynanış fragmanı geldi

Ayrıca Dark Alliance oynarken oyuncular, işbirliği yapmak zorunda kalacak. Her karakterin kendine has bir özelliği olurken aynı zamanda bir de zayıf noktası olacak ve oyundaki karakterler, birbirlerinin eksiklerini tamamlayacaklar. Bu da özellikle zorluğun yüksek olduğu bölümlerde arkadaşlarınızla işbirliği yapmamanız durumunda bir süre daha orada kalacağınıza işaret ediyor.

Oyun 22 Haziran'da PC, PS4, PS5, XBO, Xbox Series X/S platformları için piyasaya sürülecek. Peki sizler Dark Alliance oynanış videosu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Alliance için 20 dakikalık oynanış fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir