Dark Knight Rises'da eski düşman geri geldi

Murat Halilbeyoğlu 12.08.2011 - 10:30
Ve son kötü adam da belli oldu gibi
Batman: Arkham City bir kenarda dursun seneye çıkacak olan yeni Batman filminin haberleri de yenilenmeye devam ediyor. Christopher Nolan'ın üçüncü filmi olan Dark Knight Rises'a yeni bir düşman daha geliyor. Üstelik söylenenlere göre bu yeni kötü adama daha önce filmde olması düşünülmeyen heyecan verici bir isim.

Öncelikle her ne kadar kaynak sağlam olsa da haber hala dedikodu kategorisinde o yüzden şimdilik kesin gözüyle bakmayalım., ancak eğer doğruysa yeni filme gelecek olan son kötü adam The Riddler olacak.

Haber alınan kaynak filmin 2011 Nisan damgalı kast listesini gördüğünü iddia etti. Nisan ayındaki listeye bakılacak olursa karakter için henüz uygun bir isim bulunamamış lakin üzerinden 4 ay geçtiğini düşünürseniz mutlaka yeni gelişmeler olmuştur.

Dark Knight Rises'da eski düşman geri geldi
Bu son haberden sonra filmde olacak ana karakterlerin listesini şu şekilde sıralayabiliriz:

EDWARD NYGMA -

BRUCE WAYNE/BATMAN – Christian Bale

ALFRED PENNYWORTH – Michael Caine

BANE – Tom Hardy

SELINA KYLE – Anne Hathaway

Bildiğiniz gibi Dark Knight Rises daha resmi olarak duyurulmadan önce film hakkındaki ilk dedikodular Bilmececi'nin baş düşman olacağı yönündeydi hatta Nola'ın son filmi Inception'da da oynayan Joseph Gordon-Levitt'in bu rolü alacağı söyleniyordu. Levitt şu an için filmde John Blake adlı bir polisi oynuyor.

Kim bilir belki bütün bu polis olayı aslında gerçek kimliğini saklamak içindir.
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Knight Rises'da eski düşman geri geldi
İlginizi Çekebilir