Dark Pictures Anthology: House of Ashes duyuruldu

Ersin Kılıç 1.11.2020 - 14:24
The Dark Pictures Anthology serisi yeni duyurulan House of Ashes oyunu ile devam ediyor. Bu sefer diğer oyunların aksine daha farklı bir konsept ile karşılaşıyoruz.

Bandai Namco firması klasiği bozmadı ve The Dark Pictures Anthology: House of Ashes duyurusunu gerçekleştirdi. Serinin ikinci oyunu olan Little Hope çıktıktan hemen sonra duyurusu yapılan The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, 2021 yılında karşımıza çıkacak.

The Dark Pictures Anthology serisinin 3.oyunu House of Ashes duyuruldu

The Dark Pictures Anthology serisi için hatırlayacağınız gibi daha önce iki oyun çıkmıştı. Birçok tanıdık simaya yer verilen Man of Maden oyununda büyük bir gemide yer alıyor ve buradaki korkutucu olaylara tanıklık ediyorduk. Serinin 2. oyunu olan Little Hope'ta ise Labirent serisi dışında Narnia filmlerinde de boy gösteren Pouter, Bandersnatch ve Ritüel filmlerinde karşımıza çıkan Will Pouter yer almıştı. Tıpkı ilk oyunun sonunda Little Hope duyurusu ile karşılaştığımız gibi House of Ashes oyununun duyurusu da 2.oyunun sonundaki video ile yapıldı.

Afganistan'da görev yapan Amerikan askerlerinin ülkenin güneyinde bulunan Hindu-Kush bölgesinde büyük bir kötülüğü uyandıracağı belirtilmiş. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmasa da başrolde yer alan kadının muhtemelen Ashley Tisdale olduğunu göreceğiz. 2021 yılında çıkacağı belirtilen oyun muhtemelen PC dışında hem mevcut konsollara hem de yeni nesile gelecek. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2020 10:19
Bunlarda ard arda oyun çıkarıyor ha
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2020 22:34
Abi duyurda ne olacak kütük gibi oynanış. Until Dawn’ı ne güzel yapmıştınız ama bu seriye bir türlü ısınamadım be Supermassive Games karşims.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Pictures Anthology: House of Ashes duyuruldu
İlginizi Çekebilir