Dark Souls 3 yürümeden bitirme mümkün mü?

Atıf Doğan Özcan 14.04.2022 - 14:21
Youtube’da 982.000 abonesi olan Ymfah isimli içerik üreticisi yayınladığı 55dk’lık video ile Dark Souls 3’ü yürümeden bitirme denemesi mümkün olduğunu gösterdi.

Birçoğumuz son günlerin popüler oyunu olan Elden Ring bosslar ile uğraşırken. (Ölmelere doyamadığımız bir şekilde ?) Youtube içerik üreticisi olan Ymfah ise Dark Solus serisinde kendi kendine bulduğu zorluklarla oyundan aldığı hazzı katlıyor. En son videosu olan “Tek bir adım dahi atmadan Dark Solus 3 bitirme” adlı çalışması gibi neredeyse bütün videoları bu tarz uçuk zorluk seviyeleriyle dolu.

Ymfah, Dark Souls 3 yürümeden bitirme denemesinde başarıya ulaştı

55 dakikalık bu videosunda ise oyuncumuz Dark Souls serisinin son oyununda ki bazı mekanik aksaklıklardan faydalanıyor. Oyunda sadece başlangıç alanından çıkarken zorlansa da oyunun geri kalan kısmında hiç yürümeden yoluna devam ediyor. Kontrolcü vasıtasıyla yürümek yerine, yakın dövüş silahlarının saldırı mekaniklerini kullanarak yavaş yavaş hareket ediyor. Eğer karakterini döndürmesi gerekirse de ok ve yay vasıtasıyla hedef alıyor ve o şekilde yönünü farklı bir tarafa çevirebiliyor.

Evet, farkındayım çok acı veren ve uzun soluklu bir yol gibi görünüyor aslında tamda öyle. Peki, yukarı çıkması gereken durumlarda veya merdiven kullanması gereken durumlarda ne yapıyor? İşte o zamanda merdiven kullanmadan tırmanmasını sağlayan, duvarlardan görünmez bir şekilde geçmesini sağlayan bir hata dizisi buldu. Bu yöntemi kullanarak tartışmasız oyundaki en büyük engellerini aşmayı başardı.

Bu arada Ymfah sadece Dark Souls 3 yürümeden bitirme denemesini, bu oyun dışında Skyrim ve Bloodborne içine kullandı. Ve onları da benzer yöntemleri kullanarak bitirdi. Oyuncular artık oyunlardaki aldıkları hazzı kendi buldukları zorluklarda katlamayı başarıyorlar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 15:40
Sıradaki haber; Elden Ring'i oyunu açmadan bitirdi...
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2022 19:56
elden ringi poposuyla bitirdi haberi var merlinde
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls 3 yürümeden bitirme mümkün mü?
İlginizi Çekebilir