Dark Souls: Prepare to Die Edition

Merlinin Kazanı 2.11.2012 - 11:06
Pes etmeyenler için bir RPG
Dark Souls: Prepare to Die Edition

From Software'in Demon Souls'un devamı niteliğinde çıkarttığı yeni RPG oyunu Dark Souls artık PC kullanıcıları için de oynanabilir durumda. Esasında sadece PlayStation 3 için düşünülen oyunun PC tarafında da o kadar çok isteyeni oldu ki firma en sonunda bu kadar isteği kıramadı ve Dark Souls Prepare to Die Edition adıyla oyunun PC verisyonunu da bizlere sundu.
Dark Souls: Prepare to Die Edition
Oyunların genelinden daha farklı bir hikaye anlatımı ile karşımıza çıkan Dark Souls Prepare to Die Edition'da hikaye sizlere net bir şekilde açıklanmıyor. oyunumuz herhangi bir giriş videosu olmadan başlıyor. Hikaye oyuncunun hayal gücüne bırakılmış. Küçük detaylarla da sizi desteklemeyi ihmal etmiyor.

Zindanların karanlık ve tehlikeli atmosferinde geçen Dark Souls Prepare to Die Edition'ın büyük özelliği oldukça zor bir oynanış sunması. Dark Souls’un genelinde “ölmek” oyunun bir parçası. Belli başlı noktalarda bulunan Bonfire’ları bir nevi checkpoint olarak kullanabiliyorsunuz. Ancak buralarda dinlendiğinizde boss’lar ve özel düşmanlar dışındaki bütün yaratıklar tekrardan oluşuyor.

Dark Souls: Prepare to Die Edition
Klasik RPG oyunlarından farklı olarak her savaşın ölüm kalım meselesi olduğu Dark Souls Prepare to Die Edition'daki en büyük unsur ise ruhlar. Öldürdüğünüz her düşmandan topladığınız ruhlar

Aşırı detaylı dövüşleriyle birlikte gerçekçi bir hale gelen oyunda, kendinizi gerçekten zindanda kaybolmuş yorgun bir savaşçı olarak görmeye başlıyorsunuz. Bu da Dark Souls’u diğer RPG’lerden ayıran kısım. Zindanda kaybolan yorgun bir savaşçı ne kadar çaresiz ve ölüme yakınsa, Dark Souls’da da öylesiniz.

Dark Souls: Prepare to Die Edition
Dark Souls: Prepare to Die Edition'ın teknik özellikleri de oldukça sağlam. Savaşlardaki animasyonlar ve sesler sayesinde oyunda vuruş hissini ciddi anlamda hissedebiliyorsunuz.

Öte yadnan çevre ve diğer seslerler de sizleri atmosferin içine sokmaya hayli yetiyor.

Zorlukları seven ve asla pes etmeyen oyuncuların oyunu olan Dark Souls Prepare to Die Edition RPG'ye farklı ve hoş bir bakış açısı sunuyor.
Dark Souls: Prepare to Die Edition

Yorumlar 34
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls: Prepare to Die Edition
İlginizi Çekebilir