Darks Souls Remastered'ı, NieR Automata'dan 2B olarak oynayın.

Korhan ONUK 13.11.2018 - 11:50
Yeni çıkan mod ile artık mümkün.

Mod yapımcısı Cherrydoom, Dark Souls Remastered ve NieR Automata hayranlarını sevindirecek bir işe imza attı. Geliştirdiği mod ile NieR Automata oyunun ana karakteri YoRHa No.2 Type B'yi (veya kısaca 2B), Dark Souls Remastered  oyununa ekledi. 

Dark Souls Remastered'ı 2B olarak oynayın.

Yapımcı Cherrydoom'un açıklamasına göre,  bu mod Dark Soul Remastered oyunundaki Hard Leather Armor setinin yerini alıyor. Bu nedenle modu kullanabilmek için, oyuna Warrior sınıfı ile başlamamız gerekiyor. Modun hem kadın, hem de erkek karakterler için çalıştığını, ayrıca parçaların birbirinden bağımsız olduğunu da belirtelim. İstediğiniz takdirde, orijinal Dark Souls zırhları ile bu parçaları karıştırarak farklı zırh setleri deneyebilirsiniz. Ancak bu durumda, bazı bozulmalar olabileceğini de unutmayın.

Geçtiğimiz haftalarda Monster Hunter World oyunu için gördüğümüz bu tür modellemeler, açıkçası oyunlara renk katıyor. Bize göre, NieR Automata'nın 2B karakteri, karanlık ve boğucu Dark Souls evrenine uyum sağlamakta oldukça başarılı. Özellikle iki serinin de hayranı olan oyuncuların, modu denemesini tavsiye ederiz. Bu farklı modu indirmek isteyen arkadaşlar için linki şöyle bırakalım. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls Remastered'ı 2B olarak oynamak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir