Dark Souls Remastered'ı yeniden yükletecek bir mod yayınlandı

Furkan Güler 2.05.2019 - 14:42
Bu mod oyuna geri dönmenizi sağlatacak.

Geride bıraktığımız senenin en çok dikkat çeken yeniden yapım oyunları arasında bulunan Dark Souls Remastered için oldukça büyük bir mod yayınlandı. Oyunun PC sürümü için yayınlanan bu modla birlikte oyuna bossları öldürmek için yeni yollar ekleniyor. Bunun yanında yeni mini bosslar, yeni NPC'ler ve yeni hikayeler ekleyen bu mod, yeni silahlar ve yeni yetenekler de ekliyor. Dark Souls: Daughters of Ash adını alan bu modu Nexus Mods sitesinden indirebilirsiniz. Ayrıca Dark Souls'un, Nexus Mod sayfasında oyunla alakalı diğer modlara ulaşmak da mümkün.

Dark Souls Remastered'ı yeniden yükletecek bir mod yayınlandı

PC modlarının bir arada toplandığı siteyi, modlarla yakından ilgileniyorsanız radarınıza almanızı tavsiye ediyorum. Yüzlerce mod sayesinde oyunculara büyük bir kütüphane sunan site, son yıllarda PC oyuncularının uğrak durağı haline geldi.

İlk Dark Souls oyununu yeni nesil konsollara getiren Dark Souls Remastered ise oldukça sevilmişti. Nintendo Switch'e de çıkan yapım, özellikle Switch platformunda iyi bir satış rakamına erişmişti. PS4 ve Xbox One platformlarında da bulunan oyunun ardından Demon's Souls'un da Remastered sürümünün çıkması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls Remastered'ı yeniden yükletecek bir mod yayınlandı
İlginizi Çekebilir