Darkest Dungeon ay sonunda iPad için geliyor

Furkan Güler 9.08.2017 - 14:02
Sevilen strateji oyununu bu sefer mobil platformlar üzerinde deneyim edebilrsiniz.
Son dönemlerin en başarılı rogue like oyunlarından bir tanesi olan Darkest Dungeon, sahip olduğu karanlık atmosferi sayesinde oyuncuları saatlerce meşgul edebiliyordu. Sıra tabanlı dövüş mekaniği üzerine kurulu olan Darkest Dungeon, bulundurduğu sağlam temelli RYO öğeleri sayesinde oyun basınından da tam puan almayı başarmıştı.

Bağımsız stüdyo Red Hook Studios'un oyunu Darkest Dungeon'ın şimdi ise iPad için çıkacağı açıklandı. Oyunun App Store fiyatı şimdilik belli değil ancak geliştirici ekip oyunu daha önceden oynayan oyuncular için oyunun tablet versiyonuna ilginç bir özellik ekledi. Oyunu PC, Mac veya Linux versiyonlarında oynuyorsanız, eklenen bu özellik sayesinde kayıt dosyanızı Dropbox uygulaması sayesinde tablete aktarabileceksiniz.

Darkest Dungeon ay sonunda iPad için geliyor
Bu özelliğin oldukça fazla bir ilgiye maruz kalacağını söyleyebiliriz keza oyunda kaydedilen ilerlemeyi başa sarmak oyuncuları oyundan soğutacaktır. 24 Ağustos'ta çıkacak olan tablet sürümünün yanında firma, oyunun yeni indirilebilir içeriğinin yıl sonunda çıkacağını söyledi. Crimson Court adını alan yeni indirilebilir içeriğin oyuna yeni zindanlar, karakterler ve yeni bir hikaye eklemesi bekleniyor. Açıkçası PC'de saatlerimi gömdüğüm Darkest Dungeon'ı mobil platformlarda deneyim etmek oldukça hoş olacaktırçüç
.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2018 22:15
Iphone 7 den felan girebilir miyiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2017 13:50
Sonunda be iyiki çıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darkest Dungeon ay sonunda iPad için geliyor
İlginizi Çekebilir