Darkest Dungeon, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 25.12.2020 - 19:00
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu. Red Hook tarafından geliştirilen ve yayınlanan macera ve psikolojik gerilim odaklı zorlu bir gotik roguelike sıra tabanlı rol yapma oyunu Darkest Dungeon, 26 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Oyunda terk edilmiş ve yalnız, bir çocuk kendini karanlık bir projenin merkezine çekilmiş bir halde buluyor. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.


Ayrıca Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili indirimleri devam ediyor. 7 Ocak Perşembe günü Türkiye saat ile 19:00'a kadar %75'e varan tasarruf teklifleri, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar ve sınırsız 60 TL değerindeki kuponlar seni bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan oyunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz.

Darkest Dungeon, Epic Store'da ücretsiz

Red Hook'un ödüllü gotik korku oyunu Darkest Dungeon, Epic Store'da ücretsiz

Darkest Dungeon, ödüllü, gotik ve sıra tabanlı bir rol yapma oyunudur. Kusurlu kahramanları alarak, eğiterek ve onlara öncülük ederek inanılmaz dehşetlere, kıtlıklara, hastalıklara ve bitmek bilmeyen karanlığa karşı savaş. Hiç umut yokken kahramanlarını birlikte tutabilir misin?

Darkest Dungeon

Darkest Dungeon maceracılığın psikolojik şiddetini konu alan zorlu, gotik, roguelike tarzı ve sıra tabanlı bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda kusurlu kahramanlardan oluşan bir takımı topla, eğit ve onlara lanetli ormanlarda, unutulmuş mahallelerde, yok olmuş mahzenlerde ve ötesinde öncülük et. Sadece akıl almaz düşmanlarla değil; stres, kıtlık, hastalık ve bitmek bilmeyen karanlıkla da mücadele edeceksin. Tuhaf sırları açığa çıkarıp kahramanlarını sezgisel stratejik sıra tabanlı savaş sistemiyle bir dizi korkunç canavarın karşısına çıkar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darkest Dungeon, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir