Darkest Dungeon'un eklenti paketi gelecek ay satışa sunulacak

Mehmet Atilla Turan 10.05.2018 - 22:16
Şimdi depresif olma zamanı!

Ağır havası ve oynanışı ile oyunculara harika bir deneyim yaşatan Darkest Dungeon, çıktığı tarihten beri sağlam tek oyunculu yapımlardan biri sayılıyor. Sahip olduğu depresif ve karanlık havası ile oyunculara gerçekten alt edilmeyecek bir strateji ile gelmeleri gereken oyunun, yeni ek paketi olan The Color of Madness, ortaya çıktı. Çıkış tarihi ise yapımcı Red Hook Studios tarafından yayınlandı.

Sakın ama sakın stres yapmayın- aman, kimi kandırıyorum ben?

Bahsettiğimiz gibi karanlık oynanışa sahip olan Darkest Dungeon'da sadece sıkıntı karşılaştığınız canavarlar olmuyor. Yapımda bulunan korku, stres, depresiflik, hastalık gibi elementler partide bulunan arkadaşlarınızı büyük derecede etkiliyor. Üstüne üstlük yapılan tek hata ile partinizin dökülmesine veya oyunu tamamen kaybetme olasılığınız bile bulunuyor. Eski türde oyuncuların dikkatini çeken Darkest Dungeon için elbette yeni sistemler, eşyalar, hikayeler ve canavarları,bulunan eklenti paketleri ile sunuyor. Gelecek ay çıkacak olan The Color of Madness ek paketi ise oyuncular bu sefer "uzaylı" deneyimi sunacak.

Uzaydan gelen düşmanlara karşı eski yöntemlerle savaşacağımız bu eklenti paketi, 19 Haziran tarihinde satışa sunulacak ve Steam platformunda $5 (20TL) civarında bir fiyat ile bulunacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 10.05.2018 23:37
moraller bozulacak uykular kaçacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rahro Uth
Rahro Uth 10.05.2018 23:17
"ve Steam platformunda $5 (20TL) civarında bir fiyat ile bulunacak."

Parantezi görünce içim sızladı yemin ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darkest Dungeon'un yeni ek paketinin çıkış tarihi belirlendi
İlginizi Çekebilir