Darksiders 3'ün DLC detayları oyunun dosyalarında bulundu

Ahmet Özçilingir 13.12.2018 - 09:54
Darksiders 3'e genişleme paketleri yolda

Play4.uk'in haberine göre, Darksiders 3'ün text dosyalarında yer alan bir ayrıntı dikkatli oyuncuların gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz ay sonunda yayımlanan, Gunfire Games'in geliştirdiği Darksiders 3'ün text dosyalarında ilerde gelecek olan genişleme paketlerinin ipuçları bulundu.

Darksiders 3 için genişleme paketleri duyurulabilir

Geçtiğimiz ay yayımlanan Darksiders 3'ün text dosyalarını karıştıran oyuncular, oyunun diyalog dosyalarında, normalde oyunda yer almayan bazı diyaloglara rastladı. Bu text dosyalarında yer alan bilgilere bakacak olursak. Oyuna gelecek ilk DLC'nin adı The Crucible olacak. The Crucible Darksiders 2'deki bir savaş alanının adı. The Crucible'ın son bosu Lord Killington olacak. Bu karakterin Darksiders 2'deki Wicked K karakteri olabileceği söyleniyor. The Crucible tamamlandığında ise oyunculara bir ödül verilecek.

Darksiders 3'ün ikinci genişleme paketinin adı ise Keepers of the VOid olacak. Bu genişleme paketinde, bölgeler arasında geçiş yapmamızı sağlayan Serpent Holes'lara gidecek ve buraları düşmandan temizleyeceğiz. Tabii bunların henüz resmi bilgiler olmadığını da belirtelim. Haberin ayrıntıları için Play4.uk'de yayımlanan makaleye göz atabilirsiniz. Yapımcı firma tarafından henüz resmi, bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darksiders 3'ün DLC detayları oyunun dosyalarında bulundu
İlginizi Çekebilir