Darksiders 3'ün yeni videosu atlılar hakkında bilgi veriyor

Korhan ONUK 19.11.2018 - 16:39
Fury hanım gene formunda.

THQ Nordic'in bu ayın sonlarına doğru yayımlayacağı yeni oyunu Darksiders 3 için yeni bir video yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde Fury için bir video yayımlanmıştı. Yeni yayımlanan video ise Darksiders evrenindeki Mahşer'in Dört Atlısı hakkında bilgi veriyor. 

Yayımlanan video atlıların tarihine kısa bir özet geçiyor.

 

Darksiders 3 için yayımlanan videoda Mahşer'in Dört Atlısı hakkında bilgiler ediniyoruz. Bir melek ile şeytanın yasak ilişkisinden doğan ve çoğalan Nephilim ırkı, hem meleklere, hem de iblislere savaş açar. Durdurulamaz bir güç olan Nephilim ırkı tam bir katliam yapmaktadır. Ta ki dört Nephilim, kendi ırkına ihanet edene kadar . The Charred Council olarak bilinen topluluk, bu savaşa bir dur demek için War (Savaş), Death (Ölüm), Fury (Öfke) ve Strife (Karmaşa) adındaki dört Nephilim'i kendi tarafına çeker. Mahşer'in Dört Atlısı olarak bilinen bu Nephilim grubu, kanlı savaşa dengeyi geri getirmek için son verir. 

Videoda Mahşer'in Dört Atlısı'nın tek tek tanıtıldığı yerde Fury devreye giriyor ve anlatıcıya konuyu uzattığı için tepki gösteriyor. Anlatıcı da Fury'nin dört atlı içindeki en sabırsız kişi olduğundan bahsediyor. Ve onun kaderinin ve hikayesinin henüz yazılmadığından bahsediyor.

Darksiders 3, 27 Kasım 2018 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. O zamana kadar THQ Nordic, heyecanımızı körüklemeye devam edecek gibi duruyor. Böylece eski oyunları bilmeyen oyuncuları da evrene biraz ısındırmayı amaçlıyor olmalılar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2018 15:44
belki bu kadar spoiler vermeselerdi bu kadar sinir olmazdım, daha yazılmamışmış, paylaşılan videoları arka arkaya eklesen oyunun ana senaryosu çıkıyor. bunalttın thq
Kalan Karakter: 300 Gönder
mysterious
mysterious 20.11.2018 00:01
Siz ne düşünüyorsunu ? Hmmm Balon!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2018 22:02
sistem gereksinimleri belli oldu mu ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darksiders 3'ün yeni videosu atlılar hakkında bilgi veriyor
İlginizi Çekebilir