Darkspore'da PVP ve Co-op olacak

Mahmut Saral
Mahmut Saral 4.10.2010 - 11:17
Spore'un dünyası çok karanlık
Maxis tarafından geliştirilen ilk Spore oyunu, birçok ödüle layık görülmüş ve yılın en çok satan PC oyunu olmuştu. Şimdi de Spore serisinde yepyeni bir döneme adım atıyoruz; Darkspore. Bu kez daha karanlık, daha detaylı ve heyecanlı bir macerada bulunacağımız yapım, aksiyon RPG olarak geliştiriliyor. Senaryo modunun dışında oyunu Co-op olarak oynayabileceğiz ve PVP modu da bulunacak.

Darkspore, PC ve Mac platformları için geliştiriliyor. İyi seyirler.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2023 15:44
Kalan Karakter : 300 Gönder
Darkspore'da PVP ve Co-op olacak

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×