Darkwood yapımcıları tarafından Pirate Bay'e yüklendi

Hakan Hervenik 28.08.2017 - 18:19
Ateşe ateş ile karşılık vermek böyle bir şey olsa gerek.
Korsan, belkide büyük oyun firmalarının en büyük kabusu. Bu kabusu kabullenen Indie oyun firması Acid Wizard Studio, kendisinden beklenmeyeni yapıp Darkwood oyunlarını torrent sitesi Pirate Bay'e yükledi. Yaptıkları açıklamada ise oyunlarına çok güvendiklerini ve bu yüzden daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak için bu yola başvurduklarını belirtti.

Ne zaman yeni bir oyun çıksa, her zaman birileri er ya da geç o oyunu internete yükleyecektir. Oyuna para harcamamak isteyen insanlar da bir süre sonra çaresizlikten bu yola başvuruyorlar.

Geçtiğimiz hafta Steam'de çıkışını yapan Darkwood, o gündür de pozitif geri dönüş almaya devam ediyor. Bu başarının üzerine de stüdyodan Maciej Gorny, herkesin güvenli ve düzgün bir sürüm ile oynamasını istemiş.

Güvenilir olmayan sitelerde satılan keyler yüzünden giveaway yapamadıklarını ve bu yüzden de çareyi torrentte bulan yapımcı, halinden memnun gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 05:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
B777
B777 28.08.2017 20:33
Geç olsun güç olmasın Merlin haber yapmış. NFO'yu da ben paylaşayım bari. :)


"Hi! This torrent was brought to you by the developers of Darkwood - Acid Wizard Studio.

This is the latest version of Darkwood at the time of writing this (1.0 hotfix 3). Completely DRM-free. There\'s no catch, no added pirate hats for characters or anything like that. We have just one request: if you like Darkwood and want us to continue making games, consider buying it in the future, maybe on a sale, through Steam, GOG or Humble Store. But please, please, don\'t buy it through any key reselling site. By doing that, you\'re just feeding the cancer that is leeching off this industry."


Özetle, oyunu beğenirseniz ve satın alıp bizi destelemek isterseniz Steam, GOG ya da Humble Store'dan alın diyor. Dandik key satan sitelerden değil.

Ayırca, oyuna ilk başta burun kıvırdım ta ki oynayana dek. Tarzım olmasada satın alacağım... 24 TL fiyatı bu arada... :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2017 19:59
Helal olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darkwood yapımcıları tarafından Pirate Bay'e yüklendi
İlginizi Çekebilir