DARQ: Complete Edition, Epic Games'de ücretsiz dağıtılıyor

Eren Eroğlu 28.10.2021 - 23:22
Her hafta ücretsiz bir şekilde dağıttığı oyunlara ara vermeyen Epic Games, bu hafta; DARQ: Complete Edition'u ücretsiz veriyor.

Her haftanın perşembe gününde oyunculara ücretsiz bir şekilde oyun sunmaya devam eden Epic Games, bu hafta ise Unfold Games'in korku/macera oyunu olan DARQ: Complete Edition ile karşımıza çıkıyor. 4 Kasım saat 18.00'a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebileceğiniz yapım, oldukça ilgi çekici bir konuya sahip. Kendini bilinçli bir rüyanın içerisinde bulan bir çocuk olan Lloyd, korkularıyla yüzleşirken, rüyasının anlamını deşifre etmeye çalışıyor.

DARQ: Complete Edition, Epic Games'de ücretsiz dağıtılıyor

Epic Games ücretsiz oyunları nasıl alınır? Ücretsiz oyunlar sekmesine, buraya tıklayarak oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra; ücretsiz oyunlar sekmesindeki oyunların üstüne tıklayıp, ücretsiz oyununuzu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oyununuza ulaşabilirsiniz.

DARQ: Complete Edition, Epic Games'de ücretsiz dağıtılıyor

DARQ: Complete Edition oyunculara neler sunuyor?

  • Bilinçli bir rüyada geçen ve vahşet ile şiddet yerine yavaş ilerleyen ve ürpertici bir atmosfere güvenen psikolojik korku.
  • Eşsiz sanat stili ve keşfetmek için ayrıntılı bir çevre.
  • Cyberpunk 2077 ve Hitman gibi oyunlar üzerindeki çalışmaları ile tanınan Bjørn Jacobsen tarafından ses tasarımı.
  • Fizik kurallarını (duvarlarda ve tavanlarda yürüyüş) bükme, rüya dünyasını manipüle etme (eşyaların taşınması, dönen odalar), bulunan nesneleri toplama ve kullanma ve düşmanlardan kaçınmayı içeren bulmacalar.
  • Gizli sırları bulmak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
DARQ: Complete Edition, Epic Games'de ücretsiz dağıtılıyor
İlginizi Çekebilir