Das Boot VR oyunu oluyor

Furkan Güler 20.07.2017 - 14:10
Nazi denizaltılarının gerçek yüzünü Das Boot'un sanal gerçeklik oyunu ile tekrar görmeye gidiyoruz
İkinci Dünya Savaşı'nın Nazi tarafını gösteren en başarılı filmlerden bir tanesi olan Das Boot'un VR oyunu geliyor. Nazi denizaltılarının gergin ve korkunç taraflarını seyircilerin önüne seren başarılı yapım, vizyona girdiği dönemde eleştirmenlerden de tam puan almayı başarmıştı.

Klostrofobik çekimleri yüzünden büyük bir izleyici kitlesini germeyi başaran Das Boot'un VR oyunu fikri, bize göre gerçekten dahiyane duruyor. Truva ve Air Force One filmlerinin yönetmeni Wolfgang Petersen'in en çarpıcı filmi Das Boot'un sanal gerçeklik oyunu, tahminlere göre PC platformunu temel alacak sanal gerçekliğe aktarılacak.


Remote Control Productions'ın CEO'su Hendrik Lesser, Alman'ların yaptığı en kaliteli filmi sanal gerçekliğe aktardıkları için kendileri ile gurur duyduklarını söyledi. Her ne kadar Das Boot, İkinci Dünya Savaşı'nın görülmeyen tarafını beyaz perdeye aktarsa da, temelinde savaş karşıtı bir film olmuştu.

Bakalım yeni sanal gerçeklik oyunumuz Das Boot, filmde gördüğümüz gergin, acı dolu ve savaşın insanlar üzerinde oluşturduğu baskıyı bize gösterebilecek mi? Müzikler konusunda da oldukça başarılı olan filmin içerisine dalmayı heyecanla bekliyoruz. Son olarak Nazi denizaltılarında yaşanan acı olayları, Hitler'in denizaltılar için 40.000 subay gönderdiğini ancak 10.000 tanesinin geri gelebildiği bilgisi ile özetleyebiliriz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 13:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 20.07.2017 17:03
Denizaltında bir süre görev yaptım. Eğer grafikler sağlam olursa bazıları için çok gergin bir oyun olacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Das Boot VR oyunu oluyor
İlginizi Çekebilir