David Cage: Sınırları biraz daha zorlamalıyız

Murat Halilbeyoğlu 11.04.2011 - 11:43
Heavy Rain yapımcısından yeni fikirler verdi
Quantic Dream'in başkanı David Cage, iş oyun yapımına geldiğinde geliştiricilerin sınırları biraz daha zorlaması gerektiğini belirtti.

Son zamanlarda özellikle oyunlardaki hikaye alanında görüşlerini çarpıcı bir dilde belirten Cage oyun oynamayan kişileri de bu endüstrinin içine çekmek için endüstrinin daha hevesli olması gerektiğini belirtti.

"Video oyunlarına tıpkı tiyatro, film yapımı, şiir veya resim gibi yaklaşıyorum. Keşke daha fazla kişi bu şekilde düşünse. Bu, endüstrinin ilerlemesine yardımcı olur."

"Bunları insanları uyuz etmek için veya diğerlerinden daha zekiyim demek için söylemiyorum."

David Cage: Sınırları biraz daha zorlamalıyız
Dilinin çatalı olmayan yapımcı bu sırada Sony'nin DualShock kumandasındaki görüşlerini de belirterek cihazın bir dinozor olduğunu belirtti.

"Belki gelecekte benzer yönlerde (Playstation Move gibi) yeni alanlar açacak farklı cihazlar ortaya çıkacaktır. Şu an için DualShock'un çağının sonuna geldiğini açıkça görüyorum ve artık endüstri olarak yeni şeylere ilerlemeliyiz. Kinect ya da Move'un aranan cevap olup olmadığını bilmiyorum. Yeni cihaz getirmek konsol üreticilerine kalmış bir şey. Ama yenilikler illaki olacaktır ve umarım yakında olur."
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
David Cage: Sınırları biraz daha zorlamalıyız
İlginizi Çekebilir