Days Gone için Death Stranding içerikleri geliyor

Ahmet Özçilingir 8.11.2019 - 09:24
Days Gone, DS ortaklığı

Hideo Kojima'nın merakla beklenen oyunu Death Stranding bugün itibariyle oyunseverlerle buluşuyor. Dört yıllık geliştirme sürecinin ardından ve onlarca gizemli videodan sonra nihayet oyunseverler Hideo Kojima'nın gizemli oyunun ardındaki sır perdesini aralıyor. Death Stranding'in çıkışına özel, Sony Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone'a da bir Death Stranding içeriği duyuruldu. Days Gone, Death Stranding teması duyuru videosunu aşağıdan göz atabilirsiniz.   

Days Gone için Death Stranding içerikleri geliyor

Death Stranding'in çıkışıyla birlikte Days Gone'a da ilginç bir içerik geliyor. Yeni Death Stranding teması ile birlikte oyunda kullandığımız motorda bir takım değişiklikler olacak. 1.6 yamasıyla birlikte oyundaki motorumuzun tank bölümü Death Stranding'in meşhur bebeğinin (BB) şekline bürünüyor. 

Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding, Kojima'nın Konami'den ayrılışının ardından geliştirdiği ilk oyun olma özelliği taşıyor. Ayrıca Hideo Kojima'nın Metal Gear Solid serisinin ardından giriştiği ilk farklı proje olan Death Stranding, bakalım oyunseverlerin beğenisini kazanabilecek mi. 8 Kasım itiibariyle PlayStation 4 için yayınlanan oyun, yaz aylarında da PC'ye çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone için Death Stranding içerikleri geliyor
İlginizi Çekebilir