DayZ konsollara mı geliyor?

Özgür Yıldız 14.02.2014 - 15:11
Popüler oyunun yapımcısından açıklamalar
DayZ, yaratıcı içeriğiyle bir mod olmaktan ötesine geçti ve büyük bir başarı yakaladı. Basit bir ARMA 2 modu olmaktan çıktı ve yeni versiyonuyla birlikte tek başına bir oyun oldu.

Henüz Alpha aşamasında bulunan oyunun yaratcısı "Oyunun kendine özgü yapısını, geliştirilmeye müsait tüm platformlar için gözden geçiriyoruz. Yeni nesil konsollar muhtemelen bize istediğimizi verecek gibi görünüyor." dedi.

DayZ konsollara mı geliyor?
Oyunun yaratıcısı Hall, PC'nin halen en iyi seçenek olduğunu, PS4 ve Xbox One'ın ise henüz kanıtlaması gerekenler bulunduğunu da sözlerine ekledi. Hall ayrıca "Kişisel olarak görüşümü sorarsanız, halen iki yeni konsol da kendini PC'ye rakip olabilecek kadar kanıtlamadı, ancak bu potansiyel ikisinde de var. Henüz PS4'ün tüm detaylarını inceleme fırsatı bulamamış olsam da Microsoft ile detaylı bir şekilde görüştük. Yeni nesil gerçekten heyecan verici." dedi.

Henüz DayZ'nin yeni nesil konsollara gelip gelmeyeceği konusunda resmi bir açıklama yok. Ancak görünüşe göre bu durum, düşük bir ihtimal de değil.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 16:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
DayZ konsollara mı geliyor?
İlginizi Çekebilir