DayZ Türkiye, Gamescom'daydı

Merlinin Kazanı 22.08.2012 - 17:29
Almanya'dan zombilerle
Tehlike ve korku unsurlarıyla dolu Chernarus'tan tüm takipçilerimize selamlar.

Türkiye'de bulunan DayZ oyuncuları için sade ve kullanışlı bir topluluk sitesi yarattık. Ve gene bu sitemize 5 Ağustos 2012'den bu yana oldukça büyük bir ilgi oluştu. Ülkemizde hatırı sayılır bir kitle tarafından oynanan modifikasyonun tüm aşamalarında yer almaya çalışacağız.

Ekip olarak prestijli oyun fuarlarından Gamescom 2012'ye katılarak Türk toplulukları içerisinde ayrı bir yer edindik. Gelecek senelerde gene aynı ekibimizi E3 dahil olmak büyük fuarlarda takip edebileceğiz.

DayZ Türkiye, Gamescom'daydı
Kısaca Gamescom 2012'de yaşadıklarımızdan bahsetmek gerekirse bir çok ayrıntıyı ekibimizle birlikte gözlemledik, ayrıca sizler için bir kaç kare fotoğraf almayı da ihmal etmedik.

Her köşenin DayZ’den aşina olduğumuz konserve kutularıyla (beans) süslenmiş olduğunu gördük. Ayrıca gene DayZ’in yer aldığı her köşe yoğun ilgi gördü. Büyük bir kitlenin bu oyunu gerçekten beğeni ile takip ettiğini ve yeni çıkacak bağımsız oyunu beklediklerini gözlemledik.

Çeşitli dönemlerde ödüllü etkinliklerimizle üyelerimize çeşitli sürprizler hazırlayacağız. Resmi DayZ Mod Türkiye topluluğu olma yolunda çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca topluluk sunucumuz şuan aktif durumda. Eğer aramıza katılmak istiyorsanız hemen şimdi sitemize üye olabilir, kurtulanların arasına karışabilirsiniz.

DayZ Türkiye Facebook
DayZ Türkiye Twitter
DayZ Türkiye Steam Community


- Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
DayZ Türkiye, Gamescom'daydı
İlginizi Çekebilir