DayZ Türkiye'den 2013 mesajı

Merlinin Kazanı 1.04.2013 - 11:01
Güç sizlerle olsun zombi düşmanları
Tüm maceracılara merhabalar,

2013 yılına hızlı bir giriş yaptık. Yeni bir topluluk sitesi, detaylı ve sosyal bir forum sayfası ile yolumuza devam ediyoruz. DayZ’de yoluna aynı hızla devam ediyor. Sevilen modifikasyon DayZ’in yaz aylarında Standalone sürümü biz oyun severlerle buluşacak. Bu doğrultuda gene en yeni haberleri, sürpriz gelişmeleri topluluk sitemiz üzerinden öğrenebileceksiniz.

DayZ Türkiye'den 2013 mesajı
DayZ geliştirici ekibini her fırsatta izlemeye çalışıyoruz. Gamescom 2012′de nasıl ekibin yanında olduysak 2013 yılında da dünyanın en ünlü oyun tanıtım fuarlarında yer almaya çalışacağız. Aynı yapımcı stüdyonun geliştirdiği ArmA 3′ü de yakından takip ediyoruz. İlk iş olarak Türkiye’de çok az bir kitlenin ulaşabildiği ArmA 3 Alpha Lite süreci için 50′ye yakın davetiyeyi üyelerimizle buluşturduk. DayZ Standalone Alpha sürecide yapımcı ekip tarafından duyuruldu. Bu doğrultuda şimdiki hedefimiz tüm üyelerimizi Dayz Standalone Alpha sürecine dahil etmek şeklinde olacak. Yaratacağımız özel bir sayfadan tüm üyelerimize bu deneme süreci için erken erişim kodları dağıtacağız.

2012 yılından itibaren Bohemia Interactive Studio ile sıcak ilişkiler kurduk. DayZ Standalone’un oyun sever kitleyle buluşmasının hemen ardından Türkiye Resmi Topluluğu olduğumuzu siz değerli üyelerimize duyurmak istiyoruz. Hızla büyüyen ve bu performansı ile göz dolduran topluluğumuza henüz üye değilseniz sizi de bu heyecana davet ediyoruz. Yanımızda olarak sanal dünyayı saran tehlikelere birlikte göğüs gerebiliriz.

Sizinle birlikte daha güçlüyüz…

-Basın Büteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
DayZ Türkiye'den 2013 mesajı
İlginizi Çekebilir