DayZ Türkiye'den bir mesaj

Merlinin Kazanı 2.01.2014 - 10:39
2013 bitti, sıra 2014'te
DayZ’ye gönül vermiş tüm oyunculara merhabalar,

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2014 yılına oyun dünyasını her yönüyle alt üst etmiş ArmA 2: DayZ Mod’un bağımsız oyun hali olan DayZ Standalone ile giriş yapıyoruz. Yeni oyun bir çok özelliğin yanı sıra oynanış dinamiklerinin geliştirilmesiyle karşımıza çıkmış bulunuyor. Şu sıralar Early Access olarak oynadığımız oyun yeni yıl ile birlikte tam sürüme geçecek ve tüm oyuncuları yeni maceralara sürükleyecek.

DayZ Türkiye'den bir mesaj
Topluluk yöneticileri olarak 2014 yılını kendi açımızdan bir sınav olarak görüyoruz. Bu dönemde canlı yayınlara ağırlık vereceğiz. Bu sebeple üst düzey oyuncu bilgisayarlarını toplama aşamasına geldik. Bundan böyle tüm üyelerimizle canlı yayın üzerinden interaktif olarak oyun oynayacağız. DayZ ile ilgili son dakika gelişmeleri, haberler, videolar, çözümler ve rehberlerle karşınızda olmaya devam edeceğiz. Sitemiz ve forum sayfamızda aynı şekilde gelişimini sürdürüyor.

Bu noktada bizi takip eden üyelerimizden ricamız desteklerini sürdürmeleri yönünde olacak. DayZ Standalone çıkışıyla birlikte Dean “Rocket” Hall’ın açıklamaları topluluklara verilen önemin artarak devam edeceği yönünde oldu. Bizde çalışma tempomuzu en yüksek seviyede tutarak topluluğumuzun artık bir resmiyet kazanması için uğraşacağız. Şimdiden yanımızda olan tüm oyuncu arkadaşlarımıza saygılarımızı sunuyoruz. Mutlu yıllar diliyoruz.

DayZ Türkiye Topluluğu

-Basın Bülteni
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
DayZ Türkiye'den bir mesaj
İlginizi Çekebilir