DayZ'in yaratıcısı Dean Hall'ın yeni oyunu Icarus ertelendi

Eren Eroğlu 1.08.2021 - 22:43
DayZ'in yaratıcısı Dean Hall'ın yeni uzay ortamında geçen açık dünya hayatta kalma oyunu Icarus ertelendi. Oyun ağustosta değil kasımda çıkacak.

Bir video oyunu tasarımcısı olan ve oldukça popüler bir oyun olan DayZ'in yapımcısı olarak bilinen Dean Hall'ın yeni uzay temalı hayatta kalma oyunu Icarus'tan ertelenme haberi geldi. Icarus, sekiz kişiye kadar co-op veya tek başınıza oynayabileceğiniz PvE (Oyuncuya karşı yapay zeka) bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sizlere kocaman bir dünyada uzun bir macera sunmayı hedeflemekte olan oyun normalde ağustos ayı içerisinde çıkacaktı. Kasım ayına ertelenen yapım için biraz daha beklememiz gerekecek gibi gözüküyor.

DayZ'in yapımcısı Dean Hall'ın yeni oyunu Icarus ertelendi

Oyunun çıkış tarihi her ne kadar kasıma ertelenmiş olsa da, yapımcılar 28 Ağustos'tan itibaren erişime açılacak daha uzun bir beta olacağından bahsediyor. 2014 yılında kendi oyun stüdyosu RocketWerkz'i kurmak için DayZ geliştirici ekibinden ayrılan Dean Hall'ın yeni oyunu Icarus'u tek oyunculu veya sekiz kişiye kadar co-op bir şekilde deneyimleyebilecek ve vahşi dünyasını keşfedebileceksiniz.

DayZ'in yaratıcısı Dean Hall'ın yeni oyunu Icarus ertelendi

Ayrıca yapımcı ekipten erteleme haberi ile ilgili bir açıklama da gelmiş bulunuyor:

''Oyunun, oyuncularımız için en iyi hale gelmesini sağlamak için Icarus'un çıkış tarihini kasım ayına kadar ertelemeye karar verdik ve 28 Ağustos'tan itibaren oynamaya başlayabileceğiniz daha uzun bir beta süreci sunuyoruz.

Ekibimiz, oyunun çıkışında oyunculara en iyi deneyimi sunmaya oldukça kararlı. Oyunumuzun gelişim durumunu yakından takip ettik ve Icarus'u erteleyerek ona daha fazla sevgi vermek istediğimize karar verdik. Beta sürecimizi geliştirerek, her biri belirli bir odak noktasına sahip olan birkaç haftaya yaydık. Bunun olumlu yönlerinden bir tanesi ise oyuncularımızın üstündeki beta yorgunluğunu azaltmak olacak.

Bu haberin duymak istediğiniz şey olmayabileceğini kabul ediyoruz; ancak bu kararımızın Icarus'un mümkün olan en iyi şekilde çıkmasına yol açacağından eminiz!''

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2021 21:46
Kolpacı Dean Hall yarım bıraktığı işleri tamamlamaya gelmiş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 02:34
Bu şeref yoksunu adama para kaptırmayın sakın. Dayz'yi yarım bırakıp paralarla kaçan adamdır bu.
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 12:18
Kesinlikle aynı düşüncedeyim. Bu çakalın olduğu hiç bir projeye 5 kuruş yatırmam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2021 23:46
Oyun hangi platformlara çıkacak keşke bunuda belirtseydiniz
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 07:55
Bu olay hakkında resmi olarak pek düzgün bir bilgi verilmemiş oyunun sitesinde vb. sadece Windows-Steam'e çıkacak gibi gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
DayZ'in yaratıcısı Dean Hall'ın yeni oyunu Icarus ertelendi
İlginizi Çekebilir