Yapımı süreci devam eden DayZ'den bir ayrılık haberi geldi

Ahmet Özçilingir 10.05.2018 - 13:47
Bitmeyen oyun yapmışlar.

Yapımı yılan hikayesine dönen DayZ'den beklenen çıkış haberi yerine bir ayrılık haberi geldi. Oyunda kreatif direktör olarak çalışan Brian Hicks; yapımcı stüdyo Bohemian Interactive'den ayrıldığını açıkladı.

Açık dünya hayatta kalma oyunu DayZ'den bir ayrılık haberi geldi

Bohemian Interactive ile yollarını ayırdığını belirten Brian Hicks, yapım sürecinin hiç de kolay olmadığını, ancak güncelleme 63 için heyecan duyduğunu belirterek, Bohemian Interactive'e ve DayZ yapım ekibine veda ettiğini açıkladı. Zaten yapım süreci oldukça uzun süren DayZ'den bir de yapımda  oldukça önemli bir yer olan kreatif direktörlük koltuğu da boşalınca, oyunun geleceği için soru işaretleri oluşması kaçınılmaz oldu. DayZ'nin geliştirilme süreci devam ediyor. Son olarak .63 güncellemesi test aşamasında. Bohemian Interactive kanadından gelen açıklamaya göre, bu güncelleme ile oldukça büyük yol kat edildiği belirtildi. Ancak DayZ öyle bir oyun ki, gelen her güncelleme, bir takım şeyleri düzeltirken başka şeyleri de bozabildiği için, oyuncuların DayZ'den beklentilerinin her geçen gün azaldığını söylemek mümkün. Geçtiğimiz aylarda gelen bilgilere göre DayZ'nin 2018 yılı içinde erken erişimden çıkması bekleniyor.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2018 11:56
Oyunu erken erişimde aldığımda lise sondaydım. Üniversiteyeyi bitirdim iş buldum çalışıyorum, nişanlandım halen oyun daha erken erişimde ve taş devri grafikleriyle. Gerisini siz anlayın :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
DayZ'nin kreatif direktörü Bohemian Interaktif'ten ayrıldı
İlginizi Çekebilir