DayZ'nin Xbox One tam sürüm çıkış tarihi sonunda belli oldu

Ahmet Özçilingir 14.03.2019 - 11:37
DayZ, Xbox One ve PS4'e geliyor

Bohemia Interactive'in yapımı adeta yılan hikayesine dönen oyunu DayZ geçtiğimiz aralık ayında PC'de erken erişimden çıkmıştı. DayZ şimdi de Xbox One ve PS4'e tam sürüm olarak geliyor. Aksiyon ve hayatta kalam türündeki DayZ 5 sene boyunca erken erişimde kalmıştı. DayZ Mart ayının sonunda Xbox One'a ardından henüz belirtilmeyen bir tarihte ise PlayStation 4'e gelecek. DayZ için yayınlanan yeni hikaye videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

DayZ çıkış tarihi belli oldu

Erken erişime ilk girdiğinde bir anda gözleri üzerine çeken, DayZ, kısa süre içinde büyük oyuncu kitlelerini dikkatini çekmeyi başarmış, bir dönemin adeta fenomen oyunu haline gelmişti. Ancak oyunun ana geliştiricisinin projeden ayrılması sonrasında, DayZ'nin geliştirme süreci uzamış, oyundaki hatalar bir türlü giderilememişti. Yıllar süren erken erişim sürecinin ardından geçtiğimiz sene Aralık ayında PC'de erken erişimden çıkan DayZ, PlayStation 4'e ve Xbox One'a geliyor. DayZ 27 Martta Xbox One'a gelecek. Yılın ilerleyen dönemlerinde ise PlayStation 4 için yayınlanacak. Oyunun PlayStation 4 çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2019 12:57
balık tutma geri gelsin
okculuk geri gelsin
tek oyuncu modu geri gelsin..
daha fazla hayatta kalma öğeleri gelsin
yani kısacası oyun kendi özünde kalsın pubg çakması olmaya çalışmasın..
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2019 08:08
cakmasi dedigin oyun pubg'nizin babasi hatta dedesi oluyor da neyse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2019 13:09
Bu oyundaki gece gündüz geçişi muazzam. Mesela ışık çok iyi ayarlanmış gerçekle birebir aynı.
Gecenin zifiri karanlığında oynamak korku oyunu gibi :D birde şehir içindeyseniz her an önünüze zombi çıkabilir :D sonra şafak sökerken etraf görünmeye başlayınca "oh be" diyorsunuz. Bu hissiyatı iyiveriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
DayZ'nin Xbox One tam sürüm çıkış tarihi sonunda belli oldu
İlginizi Çekebilir