DC Universe Online: Hand of Fate piyasada

Ceyda Doğan 20.09.2012 - 11:15
İyiler ve kötüler, savaşı yeni bir boyuta taşıyor
DC Universe Online, çizgi roman sanatçısı Jim Lee’nin sanatsal vizyonu temel alınarak yaratıldı ve ünlü DC yazarları Geoff Johns ve Mary Wolfman’ın yarattığı dünyanın içerisine kuruldu.

DC Universe Online: Hand of Fate piyasada
Sony Online Entertainment LLC (SOE) ve ProSiebenSat.1 Games, DC Universe Online’ın beşinci indirilebilir eklenti paketi Hand of Fate’in PC için hazır durumda olduğunu bugün duyurdu.

Kâh Doctor Fate, kâh kötü büyücü Felix Faust’un emri altındaki oyuncular birbirinden zorlu altı yeni bölümden oluşan operasyonları üstleniyor. Usta oyuncuların takım halinde oynamaları için tasarlanan üçü iyi, üçü kötü hikayede oyuncular kendilerini Gotham City ve Metropolis’in simgelerini taşıyan ve open-world modundaki şehirlerde buluyor. Ayrıca çok sayıda yeni yan görev serisi daha fazla eğlence sunarken olay örgüsüne daha da derinlik katıp bu dünyanın içine çekiyor.

DC Universe Online: Hand of Fate piyasada
Hand of Fate oyunculara aşağıdaki özellikleri sunuyor:

* Çok işlevli kemer eklentisi, oyunculara birden fazla eşya koymayı ve tek seferde kullanmayı sağlayan slot adedini 1’den 4’e taşıyor.
* Hand of Fate, gizemli karakterlerin ilklerini Legends PvP’ye taşıyor. Büyüyle yönettikleri araçlar kullanan ve yardım almak için kendi takım oyuncularını çağırabilen The Lord of Order, Doctor Fate ve büyücülerin en tehlikelisi Felix Faust, Legends PvP’de sahaya çıkıyor.
* Takım oyunu olarak tasarlanan ve üç adedinde iyiliğin, üç adedinde de kötülüğün hüküm sürdüğü altı yeni bölüm, Doctor Fate ve Felix Faust’un önderliğinde oyunculara sunuluyor. Kahramanlar, masum ruhları karanlığın güçlerinden korumak üzere yardıma çağırılıyor. Kötüler ise Felix Faust’un ödüllerini toplamak için tehlikeli görevleri tamamlamak zorunda kalıyor.
* Oyuncular altı bölümde savaşırken, sayısı 60’ı bulan yan görevlerle karşılaşacaklar ve  tüm bunlar oyuncuları Metropolis, Gotham City ve daha da ötedeki diyarlara götürerek önlerine çıkan eski düşmanlar ve yeni tehlikelerle yeniden mücadele etmeye başlayacaklar.

DC Universe Online: Hand of Fate piyasada
Legendary üyeler şimdi DCUO’nun Hand of Fate eklenti paketine ücretsiz olarak erişebilir. Ücretsiz ve Premium üyelere ise 8.99 Dolar olan Hand of Fate, PC oyuncuları için www.dc-universe-online.eu adresinden erişime açılmıştır.

DC Universe Online PC ve PlayStation 3 platform kullanıcıları tarafından oynanılabiliyor.  DCUO Legendary erişimi, aylık 14,99 Dolar ücrete tabidir.

Sizi DC Universe Online: Hand of Fate DLC videosu ise baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC Universe Online: Hand of Fate piyasada
İlginizi Çekebilir