Dc Universe Online Mekan değiştirdi

Yiğit Teker 15.08.2012 - 13:56
Savaş Gotham City ve Metropolis’e taşınıyor
Beşinci ek paket olan “Hand of Fate”, çok işlevli kemer eklentisi, hikayenin yönlendirdiği operasyonlar, büyü yapabilen efsanevi karakterler ve sayısız alt görevle birlikte geliyor.

Sony Online Entertainment LLC (SOE) ve ProSiebenSat.1 Games, DC Universe™ Online’ın indirilebilir beşinci ek paketi olan Hand of Fate’i Eylül ayında PC’lerde kullanıma sunulacağını duyurdu. Hand of Fate hafızalardan silinmeyen şehirlere ait manzaralar eşliğinde üstün kaliteli ve takım odaklı aksiyon deneyimi yaşamak isteyen oyunculara Gotham ve Metropolis’e dönme fırsatı yaratıyor. Son paket oyunculara yeni, çok işlevli kemer eklentisi ve büyülü Legends PvP karakterlerinin yanı sıra heyecan katan pek çok alt görev de sunuyor.

DC Universe Online’ın kreatif direktörü Jens Andersen “Hand of Fate büyük, takım odaklı oyunlar içeren bir seri” diyor. “Oyunculara Gotham City ve Metropolis gibi en ünlü DC Comics şehirlerine girmelerini sağlayan iyi ve kötünün karşı karşıya geldiği eşsiz deneyimler sunuyoruz. Oyuncuların, onlara açık dünyada meydan okuyan bu ek paketi heyecan verici bulmalarını umuyoruz.”

Dc Universe Online Mekan değiştirdi
Hand of Fate oyunculara saatler boyunca kendilerini kaybedecekleri yeni maceraların yanı sıra aşağıdaki özellikleri sunuyor:

•     Çok işlevli kemer eklentisi – Çok işlevli kemer eklentisi oyunculara birden fazla eşya koymayı ve tek seferde kullanmayı sağlayan slot adedini 1’den 4’e taşıyor. Tüm çok işlevi kemer eklentileri en az iki slota sahip olmakla birlikte slotlardan bazıları ayrıca geliştirilebiliyor. Çok işlevli kemer eklentisi oyunculara esnekliğin yanı sıra hararetli mücadelelerde öğeleri bırakmama seçeneği de getiriyor.

•       Yepyeni efsanevi karakterler – Hand of Fate, gizemli karakterlerin ilklerini Legends PvP’ye taşıyor. Büyü yaparken ellerini kullanarak güçlü sihirler yapan ve yardım almak için kendi takım oyucunlarını çağırabilen The Lord of Order, Doctor Fate ve büyücülerin en tehlikelisi Felix Faust, Legends PvP’de sahaya çıkıyor.

•     Operasyonlar - Takım oyunu olarak tasarlanan üç adedinde iyiliğin üç adedinde de kötülüğün hüküm sürdüğü altı yeni bölüm, Doctor Fate ve Felix Faust’un önderliğinde oyunculara sunuluyor. Kahramanlar, masum ruhları karanlığın güçlerinden korumak üzere yardıma çağırılıyor. Kötüler ise Felix Faust’un ödüllerini toplamak için tehlikeli görevleri tamamlamak zorunda

•       Alt Görevler – Oyuncular altı bölümde savaşırken, onları Metropolis, Gotham City’ye götüren sayısız alt görev karşılarına çıkıyor. Bu görevler onları önceki düşmanlar ve yeni tehlikelerle karşılaştırıyor.
DCUO’nun Hand of Fate ek paketi, oyunun Legendary kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak yüklenebilecek. Free ve Premium oyuncular da son ek paketi oyundaki mağazadan edinebilecek.

Dc Universe Online Mekan değiştirdi
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dc Universe Online Mekan değiştirdi
İlginizi Çekebilir