Dead by Daylight 6.0.1 güncellemesi yayınlandı

Talha Ramazan Yüzmeç 17.06.2022 - 11:13
Dead by Daylight 6.0.1 güncelleme ile oyuna gelecek yeniliklerin temelini attı. Güncelleme ile birlikte devam eden hatalar düzeltilmiş gibi görünüyor.

Behavior Interactive, Dead by Daylight için yeni 6.0.1 güncellemelerinin yayınladı. Dead by Daylight haziran ayı için önemli bir duyuru yapmamış olsa da yine de yılın ikinci yarısını içerikle dolu bir şekilde geçirmeyi planlıyor. Yeni gelen bu güncelleme ile Dead by Daylight'ta yeni gelen özelliklerin temellerini atacak gibi görünüyor.

Dead by Daylight hataları düzeltiliyor

Dead by Daylight 6.0.1 güncellemesine gelince, oyunda bir süredir devam eden çeşitli hatalara yönelik düzinelerce düzeltme var. Örneğin, bazen Cannibal'ın elektrikli testeresi hayatta kalanlara sessiz kalır veya The Dredge'in dumanı kaybolurdu. Cenobite's Engineer's Fang eklentisiyle sahip olunan zinciri kullanarak bir hayatta kalanı yaralarken Play With Your Food avantajının jeton tüketmemesine neden olan bir sorun gibi bazı düzeltmeler de oldukça karmaşık. Endişelenmeyin, bu hataların hepsi düzeltildi.

Bununla birlikte, Behivor'ın henüz düzeltemediğini kabul ettiği bazı özel sorunlar var. 6.0.1 güncelleme notlarında iki özel odaktan bahsedilmiştir. Birincisi ve en önemlisi, 5.7.0 güncellemesinden bu yana lastik bantlama raporlarındaki artış. İkinci sorun ise, Dead by Daylight indirilirken girebileceğiniz öğretici bot maçı sırasında çökebiliyordu. 6.0.1 güncellemesi Dead by Daylight'ta büyük değişiklikler yaratmasa da bir sonraki güncellemeye kadar her şeyi taze tutacak gibi gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight  6.0.1 güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir