Dead By Daylight oyununun yapımcıları yeni bir oyun duyurdular

Nagihan Selin İnce 3.04.2018 - 23:19
Bu sefer işler değişiyor

Piyasaya ilk sürüldüğünde PC platformunda oldukça büyük bir başarı elde eden şimdilerde ise eklenti paketleri ile ayakta tutulan Dead By Daylight'ın yavaş yavaş oyuncular tarafından bırakılıyor olması Behaviour Digital'i harekete geçirdi. Geliştrici ekip bu sefer 5 vs 1'lik  Dead By Daylight formatında yeni bir oyunun duyurusunu yaptılar: Deathgarden.

Deathgarden korku oyunu bugün duyuruldu

Deathgarden aynı korku filmlerinden tanıdığımız büyük kötülerin katil karakterlerine hayat verdiği oyun Dead By Daylight gibi bir kişinin katil olduğu ve geri kalanların hayatta kalmak için mücadele verdiği bir korku oyunu olacak. Bu oyunda Dead By Daylight'ın aksine filmlerden tanıdığımız korku karakterlerini görmeyeceğiz, yakın bir gelecekte insanların birbirini avladığı bir sporu konu alan bu oyun oldukça merak ediliyor. Bu durumda ise avcılar ve onlardan kurtulmaya çalışan karakterler olacak.

Yayınlanan duyuru videosu, oyun hakkında elbette pek bilgi vermiyor. Videoda ormanlık bir arazide koşuşturan karakterler ile yakalanmış bir karakteri görüyoruz. Avcı'nın elinde büyük bir silah olmasının yanı sıra kıyafetleri de son derece korunaklı. Deathgarden, muhtemelen Dead By Daylight'ı severek oynayan kesimin seveceği bir oyun olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead By Daylight oyununun yapımcıları yeni bir oyun duyurdular
İlginizi Çekebilir