The Game Awards'da Dead by Daylight Sürprizi

Bahadır Arda 7.12.2023 - 10:59
Behaviour Interactive ve Supermassive Games, The Game Awards'ta Dead by Daylight evreninde geçen yeni oyunlarını tanıtacaklar.

Dead by Daylight evreninde geçen yepyeni tek oyunculu (Single Player) bir oyun üzerinde çalışan Behaviour Interactive ve Supermassive Games, bu projelerini The Game Awards'ta tanıtmaya hazırlanıyor.

The Game Awards'ta Beklenen Büyük Sürpriz: Dead by Daylight Evreninden Yeni Oyun

Bu yılın başlarında duyurulan proje için X platformu (eski Twitter) üzerinden yaptıkları bir paylaşımla, Behaviour Interactive ve Supermassive Games büyük açıklamaları için The Game Awards'a hazırlandıklarını belirtmiş oldular.

The Game Awards'ta Beklenen Büyük Sürpriz: Dead by Daylight Evreninden Yeni Oyun

Bu proje, Dead by Daylight evreninde geçen yoğun bir etkileşimli tek oyunculu oyun olarak tanımlanıyor ve ölüm kalım meseleleri içeren güçlü seçimlerle dolu. Supermassive, Behaviour Interactive'in Dead by Daylight gibi hayatta kalma temalı çok oyunculu oyununda kurulan mitolojiyi devralacak, ancak hazırlanan bu yeni oyun orijinal bir hikayeyle gelecek, bu da evrene merak duyan yeni oyuncular için seriye adım atmanın mükemmel bir yolu olacak.

Interaktif hikayeleriyle tanınan Supermassive Games, Until Dawn ve Dark Pictures Anthology gibi övgüyle karşılanan korku temalı oyunlar üzerinde çalıştı. Bu yeni oyun ne olursa olsun, stüdyonun zaten yarattığı ürünlere benzer nitelikte olması bekleniyor ve Behaviour Interactive de bu projeye dahil olduğu için, Dead by Daylight evreninde anlatılacak birçok hikaye ve efsanenin ortaya çıkması mümkün.

İlk görüntüler için 8 Aralık’ta yayınlanacak olan The Game Awards'ı izlemeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight Sürprizi
İlginizi Çekebilir