Dead by Daylight yeni güncelleme ertelendi

Talha Ramazan Yüzmeç 28.07.2022 - 19:15
Geçtiğimiz günlerde Dead by Daylight yeni güncelleme için bir erteleme olacağı söylendi. Ancak sonrasında güncellemenin iki iyileştirme olmadan yayınlanacağı açıklandı.

Behavior Interactive tarafından piyasaya sürülen çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight, çıktığı günden bu yana güncellemeler ile desteklenmeye devam ediyor. Oyuna gelen güncellemeler oyun içi iyileştirmelerin yanı sıra yeni katiller, yeni insanlar ve yeni öyküleri de bize sunuyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncuları üzecek bir gelişme yaşandı. Bu üzücü gelişme Dead by Daylight yeni güncelleme konusunda değişikler yapılması ve ertelenmesi konusunu kapsıyor.

Dead by Daylight yeni güncelleme iki iyileştirme olmadan yayınlanacak

Geliştiriciler, Dead by Daylight'ın temel oyun sistemlerini yenilemeyi devam edeceklerini açıklamıştı. Belirli değişikliklerin bu yıl içinde geleceği açıklanmıştı. Ne yazık ki yapımcı şirket planlanan 7. Yıl değişikliklerinin bazılarını ertelemek zorunda kaldığını açıkladı ve Dead by Daylight oyuncularına 2023 tarihini beklemelerini söyledi. 2023'e ertelenen iki özel Dead by Daylight oyun içi iyileştirmesini, Wiggle Escape System ve Gameflow olarak açıkladı.

Bu Dead by Daylight'ta açıklanan oyun kalitesi iyileştirmelerinden sadece ikisi ve diğer değişiklikler arasında Dead by Daylight'ın ana menü sistemi, yayıncı modu, özel maçlardaki botlar ve önceden ayarlanmış yüklemelerin eklenmesi için bir güncelleme yer alıyor. Bu özelliklerin, daha önce Year 7 of Dead by Daylight için duyurulduğu gibi çıkması bekleniyor, ancak oyuncular bu iyileştirmelerinde erteleme durumunun göz önünde bulundurulmasının gerek olduğu söylüyor. Planlanan Gameflow İyileştirmeleri, Dead by Daylight oyuncuları tarafından uzun zamandır bekleniyordu.

Dead by Daylight yeni güncelleme ertelendi

Gameflow İyileştirmelerinin amacı oyuncuların eşleştirmeyi beklerken sıraya girip menü sisteminde gezebilmelerini sağlamak. Şirketin gecikmeyle ilgili resmî açıklaması, geliştiricinin istediği deneyimi sunmak için ek geliştirme süresi gerektiğinden geliştiricilere zaman tanınmasının gerektiğidir. Behaviour'un Dead by Daylight Year 7 için planlarının kapsamı göz önüne alındığında gecikmenin ertelenmesi pek de şaşırtıcı değil. Dead by Daylight'ın Wiggle Escape System ve Gameflow İyileştirmeleri için daha önce duyurulan sürüm penceresi 2022 yılıydı, ancak bu güncellemeler şu an 2023' e ertelendi.

en geliştiricilere zaman tanınmasının gerektiğidir. Behaviour'un Dead by Daylight Year 7 için planlarının kapsamı göz önüne alındığında gecikmenin ertelenmesi pek de şaşırtıcı değil. Dead by Daylight'ın Wiggle Escape System ve Gameflow İyileştirmeleri için daha önce duyurulan sürüm penceresi 2022 yılıydı, ancak bu güncellemeler şu an 2023' e ertelendi.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight yeni güncelleme ertelendi
İlginizi Çekebilir