Dead by Daylight'a Alien'den Xenomorph katılıyor

Taylan Bal 4.08.2023 - 13:01
Dead by Daylight'a son korku simgesi olarak Alien’in ürkütücü karakteri Xenomorph katılıyor.

2016'da piyasaya sürülen Dead by Daylight, Freddy Krueger gibi Nightmare on Elm Street filmlerinin ve Resident Evil 3'ten Nemesis gibi çeşitli medya kaynaklarının katil karakterlerinden oluşan büyük bir kadro edinmişti.

Dead by Daylight beklenmeyen hamleyi Xenomorph ile yaptı

Bu çok oyunculu oyun, dört hayatta kalan oyuncuyu, geceyi görünmeden geçirmeye çalışırken bir seri katil karşısında mücadele ettiriyor. Son olarak film yıldızı Nicolas Cage, Dead by Daylight kadrosuna eklenmiş ve oyunculara keşfedilecek bazı eğlenceli özellikler de sunmuştu.

Resmi Dead by Daylight YouTube kanalına yüklenen bir videoda oyuncular, yavaşça oluşan Alien logosuyla başlayarak, ikonik Xenomorph'a ilk bakışı yakalıyor. Kısa klipte, Nostromo'daki altıgen masa ve Ripley'in kedisinin bile yıkılmış uzay gemisinin koridorlarında dolaştığı sahneleri görmek mümkün. Video, Dead By Daylight kadrosuna eklenen son karakterle ilgili daha fazla bilginin 8 Ağustos'ta açıklanacağı şeklinde bir ipucu ile sona eriyor.

Korku ikonu Xenomorph, Dead by Daylight'da boy gösterecek

Hayranlar, Xenomorph'u Dead by Daylight'a eklenmesiyle ellerine geçirmeyi dört gözle bekleyecek ve bu durum, 2016'da piyasaya sürüldüğü halde Behaviour Interactive'in hala son derece popüler olan bu oyunu desteklemeye devam ettiğini de gösteriyor. Ekip, Dead by Daylight için geçen ay hayranlara gönderilen anketle de işleri hızlandırmaya niyetli görünüyor.

Xenomorph, son birkaç on yılın en tanınabilir korku karakterlerinden biri olmasına rağmen, video oyunlarındaki temsili genellikle karmaşık olmuştu. Alien: Isolation gibi eleştirmenlerce övgüyle karşılanan oyunların yanı sıra Alien: Colonial Marines gibi felaket gibi görünen girişimler de vardır. Son oyun olan Alien: Dark Descent, Haziran 2023'te piyasaya sürüldüğünde eleştirmenlerden daha iyi bir değerlendirme almıştı.

Dead by Daylight beklenmeyen hamleyi Xenomorph ile yaptı

Oyuncular, Alien güncellemesiyle ilgili daha fazla bilgi için uzun süre beklemeyecekler. Behaviour Interactive, Dead by Daylight için en son katil karakteri 8 Ağustos'ta sergileyecek. Yaratığın oyun içinde aynı gün serbest bırakılması beklenmese de, hayatta kalanları kovalamak için yeni yolları görmek ilginç olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight'a Alien'den Xenomorph katılıyor
İlginizi Çekebilir