Dead by Daylight'a Yeni Bölüm: All Things Wicked Geldi

Basın Bülteni 13.03.2024 - 12:39
Dead by Daylight'ın yeni bölümü All Things Wicked, The Unknown, Sable Ward ve Greenville Square’i ekleyerek oyunun gizem ve korkusunu artırıyor.

Dead by Daylight’ın en yeni bölümü All Things Wicked, oyuna yeni bir Katil, The Unknown, yeni bir Hayatta Kalan, Sable Ward ve yeni bir Harita, Greenville Square’i ekliyor. Bu eklemelerle birlikte, The Fog’un içindeki karanlık ve gizem bir kat daha artıyor. Kayıp bir polis memurunun masasında bulunan delil koleksiyonu, tüm bilinen yazarların veya sahiplerin kaybolduğunu ortaya koyuyor.

Dead by Daylight'a Yeni Bölüm: All Things Wicked

Greenville, sakinlerinin "hiçbir şeyin olmadığı" bir kasaba olarak tanımladığı, ancak son zamanlarda yaşanan bir dizi kayıp olayıyla gündeme gelen bir yer. Greenville Investigations’ın giriş blogunda anlatıldığı üzere, kasabada bir şeyler dönüyor ve bu "sinister" varlık, henüz tam olarak tanımlanamamışken, her yerde hissediliyor. Sable Ward adlı genç bir kadının kaybolması, Greenville'in karanlık sırlarını ortaya çıkarmaya çalışan birinin trajik sonunu ortaya koymuş. Sable, gümüş saçlarına pembe uçlar eklemiş, mavi gözlü bir kadın olarak tanımlanıyor ve son olarak Greenville’de siyah ve mavi bir üst, siyah bir etek ve bir kalp kolye ile görülmüştü.

The Unknown adlı yeni katilin, bilinmeyen kökenli bir projektör fırlatarak etrafına zehirli bir alan bırakabilme yeteneği, yeni tehditleri de beraberinde getiriyor. Bu yetenek aynı zamanda zihnimizi de karıştırıyor, onu sürekli olarak etrafımızda gördüğümüz halüsinasyonlarla dolu.

All Things Wicked bölümü, Greenville Cinema’da kaybolan Sable Ward etrafında dönen gizemi daha da derinleştiriyor. Araştırmaları, onun doğaüstü olaylara olan ilgisini ve karanlığa karşı gösterdiği cesareti ortaya koyuyor. Sable'ın kaderi belirsizliğini korurken, Greenville'deki diğer kayıpların izini sürerek, onun da bir daha geri dönmemiş olabileceği düşünülüyor.

All Things Wicked şimdi Steam, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S, Epic Games Store, Windows Store ve Nintendo Switch üzerinde şu anda yayınlanmış durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight'a Yeni Bölüm
İlginizi Çekebilir