Dead Island 2 için 15 dakikalık yeni oynanış videosu

Ersin Kılıç 3.03.2023 - 11:54
Çıkış tarihine kısa bir süre kalan Dead Island 2 yeni oynanış videosu ile karşımıza çıktı. Üstelik 15 dakikalık bir videoya yer verildi.

Deep Silver firmasının uzun süredir üzerinde çalıştığı ve çıkışına artık kısa bir süre kalan birinci şahıs zombi aksiyon oyunu Dead Island 2 için yepyeni bir videosu yayınladı. Üstelik 4K olarak yayınlanan Dead Island 2 yeni oynanış videosu yaklaşık 15 dakika uzunluğunda. 

Dead Island 2 için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı

Oyunun farklı bölgeleri dışında oynanış dinamikleri konusunda da kafalardaki birçok soru işaretini giderecek olan bu yeni videoda oyunun en önemli özelliklerinden kan teknolojisi, yükseltilebilir silahlar ve savaş sistemine yer verilmiş. Ayrıca yakın dövüş, kombo sistemi ve hikaye ilerleyişi konusunda da bazı detaylar kullanılmış. Yaş kısıtlaması olduğu için aşağıdaki oynatıcıya tıklayarak bu yeni videoyu izleyebilirsiniz.

Dead Island 2 hakkında

Dead Island 2 oyuncuları Melekler Şehri olarak da bilinen Los Angeles'ın en ikonik mekânlarına davet ediyor. Oyun boyunca her köşesinden farklı bir aksiyon fışkıran, kanla kaplı Los Angeles'ı keşfedecek ve birbirinden renkli karakterler ile tanışacağız.  Tabi bunun yanı sıra sayısız düşmanı son derece kanlı ve yaratıcı bir şekilde ortadan kaldırmamız da gerekecek.  

Oyun boyunca zombi sürüsünü derbeder etmek için çok sayıda farklı silah ve taktiksel seçeneğimiz bulunacak. Oyun ayrıca üç oyuncuya kadar destekleyecek bir co-op moduna sahip olacak. 28 Nisan 2023'te çıkacak oyunun yeni videosuna aşağıdaki oynatıcıya tıklayarak Youtube üzerinden göz atabilirsiniz. 

Dead Island 2 için 15 dakikalık yeni oynanış videosu

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2023 00:54
Bence hayli yetersiz bir oyun…Gerçekçi animasyonları olan oyunlar yapın artık ve şu zombi yaratık fantazisinden kopun aga yaa.Normal dünyada geçen oyunlar yapın gerçekçi grafikler ile
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2023 09:33
Öff yine mi sen. Arkadaş işsiz falanmısın sen her habere gerçekçi animasyon yapın yazıp duruyosun? Ciddiyim bak işsizsen yardımcı olalım. Ama sal şu siteyi gözünü seveyim ya. Senin yüzünden siteden soğuduk resmen. Bir tane mantıklı yorumun yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2023 00:05
12 yıldır bekliyen ben vallah ne diyim gameplay şah eser olmuş heycanla diablo 4 ve bu oyunu bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Island 2 için 15 dakikalık yeni oynanış videosu
İlginizi Çekebilir