Dead Island 2'nin yapımcısından haberler var

Emin Çıtak 23.10.2014 - 15:28
Co-op bu oyunun kalbi!
Dead Island 2’yi geliştiren Yager Development, oyun hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce Spec Ops: The Line ile ünlenen firmadan Isaac Ashdown, “Oyuncuların birbirlerine gerçekten yardım etmesini istiyoruz. Oyun tamamen birlikte oynama üzerine kurulu,” diyerek Dead Island 2'nin en merak edilen özelliği olan co-op'a açıklık getirdi.

“Spec Ops bizim için önemli bir dönüş noktası oldu. Daha önce Dead Island’ı da oynadığımızdan (bildiğiniz gibi ilk oyun Techland tarafından yapılmıştı) bazı fikirler hemen aklımızda beliriverdi. Elbette, Spec Ops çok farklı tarzda bir oyun, ama iki oyununda birbirine anlatacak çok şeyi olduğunu düşünüyoruz.”

Dead Island 2'nin yapımcısından haberler var
“Bir şeyden çok eminiz. Dead Island 2 co-op özelliğinin ön planda olduğu açık dünya oyunu olacak. Oyun bizi arkadaşlarımızla beraber oynamaya zorlayacak. 8 kişi aynı anda oynayabileceği için hazırladığımız dünyanın ne kadar büyük olduğunu tahmin edebilirsiniz.”

Eh, bu sözlerden sonra insan ister istemez meraklanıyor. Eğer Spec Ops’un eşsiz hikaye anlatımını da Dead Island 2 üzerinde uygulayabilirlerse bu oyun tadından yenmez gibi görünüyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Island 2'nin yapımcısından haberler var
İlginizi Çekebilir