Dead Island'a mükemmel video

Murat Halilbeyoğlu 18.02.2011 - 11:01
İnsanın içini parçalıyor adeta
Call of Juarez'i bilirsiniz, nitekim yakın zamanda oyunun üçüncüsü Call of Juarez: Cartel geliyor. CoJ severlerin en büyük arzusu ikinci oyunun birincisinden daha iyi olması ve geliştirici firma Techland'in iyi bir iş çıkartması.

Halbuki, Polonyalı firma Techland'in kafasında olan tek şey Call of Juarez değil. Hatta belki CoJ'un ikinci sırada yer aldığını bile söyleyebiliriz.

Nitekim 2006'da yapılan E3'te firmanın standında demosunun bulunmasına rağmen bu zamana kadar sessiz sedasız giden bir oyunu bulunuyor; Dead Island.

Bu ismi belki duydunuz belki duymadınız. Oyunu internetten araştırırsanız yazanlar hakkında belki "Çok abartmışlar" diyebilirsiniz. Nitekim adından da belli olduğu gibi oyun bir zombi oyunu ve adada geçiyor. RPG öğeleri ile bezenmiş bir FPS olarak açıklanıyor. Survival horror türünde yapılan oyunun yeni gelen sinematik videosu ciddi anlamda insanı derinden etkileyecek şekilde hazırlanmış. Şu ana kadar bulduğumuz bilgiler doğrultusunda oyun her üç platforma da çıkacak gibi gözüküyor.

Son zamanlarda zombiler denilince akla gelen Walking Dead dizisindeki dramayı bu videoda bulmak mümkün. Oyunun çıkış tarihi internette henüz belli değil konumunda yer alsa da 2011 içerisinde çıkması bekleniyor. Lafı daha uzatmadan buyrun videoya.

Yorumlar 116
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Island'a mükemmel video
İlginizi Çekebilir