Dead Rising 4 için yeni video geldi

Onur Güner 29.10.2016 - 11:25
Hem de Cadılar Bayramı temalı
Capcom Vancouver'ın geliştirdiği ve Microsoft'un yayıncılığını üstlendiği zombi oyunu Dead Rising 4 ilk olarak E3 2016 fuarında duyurulmuş ve biz oyun severlerde büyük heyecana sebep olan oyundan Cadılar Bayramı'na özel kısa bir tanıtıcı video paylaşıldı. Video her ne kadar kısa olsa da oyunda yine çok eğleneceğimiz belli oluyor. Zira Dead Rising denildim mi ilk olarak bir oyuncunun aklına çılgınlar gibi zombilerle eğlenmek ve onları farklı tekniklerle öldürmek gelir. Paylaşılan bu tanıtımda da bunu bolca görüyoruz. Cadılar Bayramı'na özel olarak hazırlanan videoya aslında Xbox'da çekilmiş kısa bir oynanış videosu da diyebiliriz.

Dead Rising 4 için yeni video geldi
Ana karakterimiz Frank West'i değişik değişik kostümlerle gördüğümüz videoda bir diğer dikkat çeken şeyin grafiklerin gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca oyunun içerisinde yer alan ölüm makinelerine de kısaca göz atma şansı elde ediyoruz. Zombi biçerdöver mi dersiniz alev makinesi mi dersiniz yoksa terminatör gibi giyinip Allah Allah! nidalarıyla zombilere saldırmamız mı dersiniz her şey var.

Unutmadan söyleyelim, yine çok eğleneceğimiz oyun ise 6 Aralık 2016 tarihinde PC ve Xbox One platformları için ve daha sonra da Playstation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirecek.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2016 20:28
Zombi oyunlarini cok severim ama ciddi olan oyunlari bune allah askina biraz korku gerilim olan oyun yapsalar super olur
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2016 23:31
Kardeşim bu oyunun tarzı bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Rising 4 için yeni video geldi
İlginizi Çekebilir