Dead Space yapımcısı yeni bir korku oyunu ile geliyor

Atıf Doğan Özcan 15.05.2022 - 16:36
Dead Space yapımcısı yeni bir korku oyunu ile bizlerin karşısına yakın bir zamanda gelecek gibi duruyor. Başarılı bir korku oyunu olan Dead Space referansıyla ekip iyi işler çıkartacaktır.

Aslında tecrübe çok şey anlatıyor, Dead Space yapımcısı ve ekip daha önceki referans yapımları gibi gerek konusuyla gerekse bizlerde bıraktığı korku dolu anlarla efsane bir oyunu yaptıkları için, yeni projenin de çok güzel olacağına hiç şüphemiz yok. Stüdyonun kurucusu ve yapımcısı olan Glen Schofield’e göre yeni bir korku oyunun zamanı gelmişti artık.

Dead Space yapımcısı “oyun hakkında açıklama çok yakında” dedi

Oyun hakkında açıklama yapma zamanının geldiğini belirten yapımcı önümüzdeki hafta detayları paylaşacaklarını söyledi. Oyunun ismi zaten daha önce “The Callisto Protocol” olarak belirtilmişti. Detaylar şimdilik kısıtlı ama tam olarak oyun hakkında görsellerin önümüzdeki ay Summer Game Fest etkinliğinde paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Geçen ay, Striking Distance Studios CEO'su ve kurucusu  Glen Schofield, The Game’de duyurulan PUBG Battlegrounds evreninde geçen bir korku aksiyon-macera oyunu olan The Callisto Protocol’ün tam olarak ortaya çıkmasının neredeyse zamanının geldiğini belirtti. Oyun hakkında ilk ve son olarak 2020 senesinde bilgilendirme yapıldı, o günden beri proje hakkında hiçbir şey duymadık.

Dead Space yapımcısı yeni bir korku oyunu ile geliyor

Striking Distance Studios bünyesinde, Dead Space yapımcısı olan Schofiled’ı ve eski Visceral ekibinin birkaç üyesini barındırdığından dolayı The Callisto Protocol için beklentiler oldukça yüksek. Schofield paylaştığı tweet ile oyun hakkında artık “önümüzdeki hafta bazı bilgiler paylaşılacak” demesinin ardından resmen oyun severlerde heyecan zirve yaptı. Üstelik tweet içeriğinde bir de resim paylaştı. Resimde oldukça büyük ve etli olan bir yaratığın yakın çekim görüntüsü yer alıyordu.

Summer Game Fest’in sunucusu Geoff Keighley, atılan tweet’e cevap olarak izleyen göz paylaştı. Summer Game Fest’e sadece bir ay kalması göz önüne alındığında gelecek hafta paylaşılacak olan haberlerin haziran ayında karşımıza çıkması çok muhtemel görünüyor.

Bu arada Dead Space serisinin ilk oyununun remake versiyonu önümüzdeki yılın ilk aylarında çıkması bekleniyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 14:22
"Afıt Donağ Öczan" kardeşim, oyunun ismini yanlış yazmışsın.
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2022 22:01
:) ufak bi aksilik olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 13:41
Harikalar böyle oyunlara gelsin , basit saklan kac oyunları batsın gebersin .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 10:37
silent hill geliyor daha ötesimi var..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2022 14:39
Süpertt
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2022 05:38
*Callisto
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Space yapımcısı yeni bir korku oyunu ile geliyor
İlginizi Çekebilir