Dead Space yazarının yeni oyunu Playstation 5'e geliyor

Ersin Kılıç 10.06.2020 - 13:32
Dead Space senaryosuna imza atan Antony Johnston yaptığı açıklama ile uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni projenin Playstation 5 için geliştirildiğini duyurdu

Dead Space yazarlığını yapan Antony Johnson yaptığı açıklama ile üzerinde çalıştığı projenin Playstation 5 için geliştirildiğini duyurdu. Oyunun ana senaryosunu yazmasının yanı sıra daha sonra çıkan ve hikayenin öncesini anlatan çizgi romanlara da hayat veren Johnson, Playstation 5 sunumuna da işaret etmiş.

Dead Space yazarının yeni oyunu Playstation 5'e geliyor

Sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapan yazar "Bazılarınızın bildiği gibi neredeyse iki yıldır büyük bir oyun projesi üzerinde çalışıyorum. Bundan bağımsız olarak Perşembe günü gerçekleşecek Playstation 5 duyuru etkinliğini de izlemeniz gerek" ifadelerinde bulunmuş.

Yani uzun süredir geliştirdiği projeden bahsetse de bu projenin Playstation 5 duyuru sunumu ile alakası olmadığını dile getirmiş. Tabi her iki açıklamaya da aynı mesaj içerisinde yer veriyor oluşu biraz kafaları karıştırmış durumda. Bu açıklamalar dışında oyunun türü, yapım ekibi ya da başka hangi platformlara geleceği konusunda bir açıklama ise bulunmuyor.

Dead Space yazarının yeni oyunu Playstation 5'e geliyor

Antony Johnson, Dead Space ana senaryosu dışında oyunun öncesini anlatan çizgi roman projelerinde de aktif olarak rol almıştı. Bir sistem mühendisi olan Isaac Clarke adlı karakteri yönettiğimiz Dead Space oyununda kazı amaçlı görev alan ve yardım sinyalleri gönderilen ıshimura isimli uzay gemisine gidiyor ve burada patlak veren Necromorph dehşeti ile yüzleşmek zorunda kalıyorduk. Özellikle ilk oyun gerilim dolu atmosferi ve oturaklı oynanış dinamikleri ile övgüler toplamayı başarmıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2020 09:37
Ne Mass Effect mi hshshshs
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 10.06.2020 16:50
Aga Dead Space I ve II için şöyle yeni nesil rtx'li falan kallavi bir remastered gelsin.
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2020 19:51
Wslla o bile yeter 1 ve 2 remastered 3 cu oyun bozdular yarida birakmistim ama 1 ve 2 superdi soyle hep uzay deilde biraz cogunlugu half life deki kasaba gibi bazi bolumlerde olsun daha guzrl olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Space yazarının yeni oyunu Playstation 5'e geliyor
İlginizi Çekebilir