Takipçilerimizi Deadpool 2 ön gösterimine davet ediyoruz

Ersin Kılıç 10.05.2018 - 16:40
Takipçilerimizi ön gösterime davet ediyoruz

Merlin Sinema olarak tam 6 takipçimizi 18 Mayıs 2018'de gösterime girecek olan Deadpool 2 filminin özel gösterimine davet ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 3 kişi yanlarına alacakları birer arkadaşları ile birlikte Deadpool 2 filmini herkesten önce izleme şansına sahip olacaklar.

Deadpool 2'yi herkesten önce izleyin

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin Sinema Facebook sayfasını beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak. Bu özel gösterim 16 Mayıs akşamı İstanbul'da gerçekleşecektir. hafta başında kazanan takipçilerimiz açıklanacak ve kendilerine biletleri gönderilecektir. Herkese bol şans!

Deadpool 2'yi herkesten önce izlemek ister misiniz?

Deadpool 2 hakkında

Gişe rekorları kırdıktan sonra, Ryan Reynolds “Deadpool” olarak geri dönüyor ve bu kez her zamankinden daha da başbelası.

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmekte. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişkisi olan Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır! Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir ve Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekip toplamaya karar verir. Bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılacaktır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 11.05.2018 18:45
Hiç çıkmadığından paylaşmayı düşünmüyorum :) İyi seyirler dilerim şimdiden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool 2'yi herkesten önce izlemek ister misiniz?
İlginizi Çekebilir