Deadpool kanser için pembelere büründüğü bir video paylaştı

Nagihan Selin İnce 4.04.2018 - 20:06
Yakışmış...

FX kanalında yayınlanmakta olan Legion dizisinin 2. sezonu dün başladı ve  diziden önce Ryan Reynolds, karşımıza tamamen pembe giyinmiş olarak hem de Deadpool kostümü ile çıktı. Deadpool 2'nin vizyona girmesine çok kısa bir süre kala Omaze ile başlattıkları bir kampanya için bağış isteyen Deadpool, para bağışlayanların bu kostümü kazanmak için bir çekilişe katılmaya hak kazanacağını da duyurdu.

Deadpool ve Omaze kanser için bağış kampanyası başlattı

Deadpool karakterini dahil etmek için harika bir kampanya elbette bu. Bağış oranını arttırmak için de farklı çekiliş kategorileri yapmışlar eğer 1,500 dolar gibi bir miktarı bağışlarlarsa kişiler Deadpool tarafından imzalanmış bir DVD için çekilişe katılmaya hak kazanıyor ve eğer 5,000 dolar gibi bir miktar bağışlarlarsa Deadpool tarafından isimlerine özel kaydedilmiş bir teşekkür mesajı alıyorlar. 

Sevgililer gününe özel yapılmış gibi açılan videoda, Deadpool pembe renginin yeni favorisi olduğunu söylüyor ve bağış yaparak katılacağınız çekilişi kazanırsanız pembe kostümü ile neler yapabileceğinize birkaç örnek veriyor. Deadpool'un devam halkası, 2. filmin vizyon tarihi 18 Mayıs.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 20:52
Parantez içinde belki beni de kazabilirsiniz yazıyor. Şansımı deneyeceğim. Hem hayırlı bir iş yapmış olur, ülkeme mermi ve roket olarak dönecek bir yardımda bulunur, hem de Ryan Reynolds'ı bize kazandırmış olurum. Türk yapacağım onu, adını Kamil koyacağım. Bundan sonra Diriliş Ertuğrul'da oynayacak.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2018 18:26
Welcome to America
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2018 11:47
biz onlara yardım edince onlar bize ateş miedicek ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool kanser için pembelere büründüğü bir video paylaştı
İlginizi Çekebilir