Deadpool'un, Avengers kostümü hayranları birbirine düşürdü

Furkan Güler 7.02.2019 - 14:49
Keşke gerçek olsa <3

Marvel sinematik evreninin en sevilen karakterlerinden bir tanesi olan Deadpool, kendi iki filmiyle kısa sürede diğer Marvel karakterlerinden daha ünlü olmayı başardı. Sahip olduğu aksiyon sahneleri ve yetişkinlere yönelik senaryolarıyla popüler olan Deadpool, bu kez Avengers kostümü içerisinde görüntülendi desek hiç yalan olmaz. Çünkü Rahalarts isimli Marvel hayranının ortaya koyduğu montaj çalışması, durumdan pek haberdar olmayan hayranları Deadpool'un yeni Avengers Endgame filminde bulunacağına inandırdı.

Deadpool'un, Avengers kostümü Marvel hayranlarını sevindirdi

Deadpool'un, Avengers kostümü hayranları birbirine düşürdü

Ayrıca Deadpool'un aktörü Ryan Reynolds'ın fotoğrafı beğenmesiyle, bu olay daha fazla gündeme geldi. Nihayetinde bunun bir fan çalışmasını öğrenen Marvel hayranları, duruma üzüldü. Umarız Marvel yapımcıları, yakın bir zamanda Spider Man'e yaptığı gibi Deadpool'u da Marvel sinematik evrenine katmayı başarır. Kendisinin Marvel sinematik evrenine ayrı bir hava katacağı su götürmez bir gerçek.

Bakalım yapımcılar, Avengers Endgame filminde bizlere nasıl bir senaryo gösterecek? Iron Man ve Captain America gibi karakterlerin seriden ayrılacağını tahmin eden Marvel hayranları, sinematik evrene yeni karakterlerin katılacağını düşünüyor. Umarız yeni film bekleyenlerini memnun edebilir.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2019 00:19
Deadpool bilemem ama Snap sonrası yok olan insanlar geri canlanınca genetik mutasyona uğramış olup mutant olabilir yani X-MEN evreni bu şekilde MCU evrenine katılabilir
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2019 13:18
Avengersta zaten mutantlar var Scarlett witch ve 2. Filmde ölen kardeşi mutantti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 20:06
Deadpool bildiğin evrime kafa atmış. bu ne la injustıce a mı özendiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 15:09
Deadpool vs Thanos diye bir ton comic book olsa da bana avangers evrenini bozar gibi geliyor. Sonuçta avangers'ın bir yere kadar ciddiyeti var. Dönüp kameralara konuşan bir adam pek olmaz gibi.
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 16:23
Thanos taşları aldıktan sonra o da konuşursa şaşma
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool'un, Avengers kostümü hayranları birbirine düşürdü
İlginizi Çekebilir