Deadpool 2'den macera dolu bir fragman seyirci ile paylaşıldı

Nagihan Selin İnce 3.05.2018 - 23:43
Deadpool yine çok eğlenceli

Deadpool 2'den bir klip yayınlandı. Bugün yayınlanan Celine Dion klibinden hoşlandıysanız sırada Deadpool'dan gelen yepyeni klip var! Devam filminde, Deadpool, gelecekten gelen bir katil olan Cable'dan küçük bir çocuğu korumak için kendi süper kahraman ekibini kuruyor. Deadpool'u tüm kendine özgünlüğü ile yeni bir macerada izleyeceğimiz filme gün sayıyoruz.

Deadpool 2'de macera tam gaz devam ediyor

Bu klipte, Domino (Zazie Beetz) çocuğu korumak için bir konvoyu ele geçiriyor ve bunu Deadpool'un bildiğimiz şamatası izliyor. Klibe bakarak filmin tamamının da beklentileri karşılayacak düzeyde olduğunu görebiliyoruz. Deadpool'un bildiğimiz süper kahramanlardan farklı olmasının, dünyasının daha geniş olmasının yararlarını yayınlanan tüm reklamlardan, kliplerden görebiliyoruz.

 Jimmy Kimmel Live! showda paylaşılan klibi aşağıdan izleyebilirsiniz ayrıca showda bir röportaj da yapıldı.

Deadpool 2'de de elbette karşımıza Deadpool karakterinde Ryan Reynolds çıkacak onun dışında kadroya yeni katılanlarla beraber eski isimlerle Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz, Leslie Uggams, Karan Soni ve Stefan Kapicic gibi isimler eşlik edecek.  Film 18 Mayıs 2018'de vizyona girecek. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool'un yeni filminden aksiyon ve eğlence dolu klip geldi
İlginizi Çekebilir