Dean Winchester, Resident Evil'i geri çevirdi

Murat Halilbeyoğlu 19.09.2011 - 12:12
Supernatural'ın kahramanı, Leon olamadı
Oyun dünyasından merakla beklediklerimiz bir kenara sinema dünyasında da biz oyuncuları heyecanlandıran projeler mevcut. Bunlardan bir tanesi de ünlü seri Resident Evil'in beşinci filmi olan RE: Retribution.

Bu zamana kadar film hakkında bir iki bilgi vermiştik ancak şu sıralar film hakkında oldukça fazla bilgi verildi. Hemde başrol oyuncusu Milla Jovovich tarafından.

Beşinci filmde Alice (Milla), Chris Redfield'ı (Wentworth Miller), Chris'in kız kardeşi Claire'i (Ali Larter) ve K-Mart'ı (Spencer Locke) aramaya koyulacak. Umbrella Corporation tarafından kaçırılan bu grubu arayış yeni filmin, dördüncünün kaldığı yerden devam edeceğini gösteriyor. Ancak Chris ve Claire'in aksiyonun içinde olup olmayacağı henüz belli değil.

Dean Winchester, Resident Evil'i geri çevirdi
Ancak esas önemli ve üzücü haber şu: Milla'nın attığı tweet'te yeni filmde Leon S. Kennedy ve Barry Burton olmayacak. Milla'nın anlatttığına göre Barry Burton'ı oynayacak olan Ray Stevenson, "G.I. Joe: Retaliation" ve Leon'u oynayacak olan ve kendisini Dean Winchester olarak tanıdığımız Jensen Ackles da kendi dizisi "Supernatural" dan dolayı malesef oynayamayacak.

Şu an için Barry ve Leon rolüne hangi aktörlerin düşünüldüğünü söylemeyen Milla bu iki aktörün olmamasına çok üzüldüğünü belirtti.

Öte yandan Jill Valentine de beşinci filmde bizlerle olacak. Hatta bildiğiniz gibi Jill'i oynayacak olan Sienna Guillory ile Milla Jovovich arasında bir savaş sahnesi de filmde olacak. Bunun yanında Wesker da geri dönüyor. Nasıl geri döneceği ve ne kadar büyük bir rolü olacağı belli değil.

Her ne kadar oyunun hayranları için hayal kırklığı olsa da umudumuz beşinci filmin hatayı telafi edeceği yönünde.
Yorumlar 44
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dean Winchester, Resident Evil'i geri çevirdi
İlginizi Çekebilir