Death of the Outsider'dan yeni oynanış videosu geldi

Furkan Güler 13.08.2017 - 19:37
Dishonored 2'nin yeni DLC paketine ait videoda kan gövdeyi götürüyor.
İlk oyunun kalite çıtasını başarılı bir şekilde yükselten Dishonored 2, çıktığı dönemde bekleyenleri memnun edecek mekaniklere sahipti. Corvo ve Emily'nin intikam dolu hikayesinin ardından oyuna ait ilk hikaye bazlı güncelleme detaylandırıldı. Death of the Outsider adını alan güncellemede, Billie Lurk adında bir suikastçiyi kontrol edeceğiz. Hatırlayacağımız üzere Billie Lurk, ilk Dishonored oyununun indirilebilir içeriği The Knife of Dunwall'da profesyonel suikastçi Daud'un teymeni rolünde oynuyordu.

Diğer bir yandan Dishonored 2'yi oynarken Emily ve Corvo'dan birini seçerek hikayemizde ilerliyorduk. İki karakterin de hikayeye olan bakış açısını gösteren oyun, ikinci kez oynanabilirlik açısından zengin mekaniklere sahipti. Ancak belirtilenlere göre Death of the Outsider indirilebilir içeriğinde sadece bir adet karakter ile oynamak mümkün olacak.


Billie Lurk veya Daud ikilisinden bir tanesini seçmemizi isteyen oyun, hikayemizi karakterimize göre şekillendirecek. Yeni DLC 15 Eylül tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Bakalım Emily ve Corvo'dan sonra Lurk ve Daud'un yeni hikayesi oyuncuları memnun edebilecek mi?
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2017 00:55
etmyin beeeee:(:(:(:8:8 3. oyunda bigane ölmeliydi.3. oyun iptal beyler hayırlı işler!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2017 20:48
mükemmel bir oyundu arada kaynamasına gerçekten üzülüyorum ek paket ilaç olcak ilaç
Kalan Karakter: 300 Gönder
Death of the Outsider'dan yeni oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir