Death Relives demosu Steam'de ilk sırada

Murat Oktay 25.10.2022 - 21:35
Türk oyunu Death Relives demosu yayınlandığı gün Steam'de en çok indirilen demolar arasında ilk sıraya yerleşti. Yapımın arkasında Nyctophile Studios bulunuyor.

Korku deyince üzerimize yok. Hem beyaz perdede hem de oyunlarda korkuyu çok tercih eden bir toplumuz. Ancak başarılı yapımlar nerede ise hiç denecek kadar az. Korkuyu oyunlara taşıyan Türk oyunu Death Relives demosu yayınlandığı gün Steam'de en çok indirilen demolar arasında ilk sıraya yerleşti.

Death Relives demosu Steam'e damgasını vurdu

Yapımcı Nyctophile Studios'un sessiz sedasız bir şekilde yayınladığı Death Relives demosunu da oynama şansımız oldu. Yaklaşık 15 dakika süren bu demoyu kesintisiz olarak yayınlıyoruz. Fikir ve geri bildirimlerinizin yapımcı stüdya için çok önemli olduğunu unutmayın ve yorumlarda da mutlaka fikirlerinizi onlar ile paylaşın.

Oyunu Steam'de indirmek için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Death Relives konusu

Adrian ve annesi lise mezuniyet balosundan dönerken yolda ıssız ve ormanlık bir alanda, yerde yatan bir beden görürler. Yerde yatan bedene yardım etmek için arabadan ayrılan Adrian’ın annesine beklenmedik bir şekilde saldıran yerdeki beden, onu ormanın derinliklerine doğru sürükleyerek mistik bir şekilde kaçırır.

Death Relives demosu Steam'e damgasını vurdu

Annesini kaçıranın bıraktığı izleri takip eden Adrian, büyük bir konakla karşılaşır. Konaktan gelen çığlıkları duyan karakterimiz, konağa girmeye karar verir. Konağın mahzeninden içeri girmeyi başaran Adrian, annesini bulmaya çalışır. Bu süreçte korkunç olaylarla karşılaşan karakterimiz, oyun boyunca konakta yer alan ruhani rahiplerden ve Xipetotec'ten saklanmaya çalışır. Karakterimiz saklanmak için dolapları, perde arkalarını ve sandıkları kullanır. Adrian bir yandan konakta yer alan gizemli bulmacaları çözerek sır perdesini aralamaya çalışırken, bir yandan da annesiyle birlikte konaktan kaçmaya çalışır.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 00:01
Gerilim anında sakin kalmak için yapılan kalp atiş dinamiklerini resmen Man of Medan'dan çalmışlar :D
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 15:55
aha bahtiyar ardın gelmiş
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 09:36
Çalmakla esinlenmek arasındaki farkı biliyorsundur umarım.:) Bir ürünün kopyasına bile replika denir. Çalmak ise hırsızlık anlamına gelir.! Mekanik benzer ancak yeniden yapılmış. Yani bir replikadır. Dünyaca ünlü sanat eserlerinin bile replikası mevcuttur. Yani senin tabirinle çalmamışlardır.:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 11:35
ilk cumle: "Bu kokuda ne?"
bi amator yazara 3-5 bir sey atsaydiniz da -de'yi -da'yi ayirsaydi sizin yerinize

seslendirme umarim yeniden yapilacaktir

geri kalan oynanis, grafik vesaire gayet iyi elinize saglik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 11:02
Giriş çok saçma ve klasik geldi düşünün böyle bi olay yaşıyorsunuz o izlerimi takip edersiniz kaçıp uzaklaşır mısınız ben kaçardım tabi korkuyla sonra biraz düşünür belki öyle geri dönerdim ana karakter heralde aşırı soğuk kanlı xd
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 26.10.2022 10:01
Oyunun atmosferi ışıklandırması çok çok iyi, yabancı bir mekanda yalnız kalmışlık hissini çok iyi veriyor. Seslendirme de çok iyi olmuş, oyunu diri tutuyor. Ben beğendim cidden ilgimi çekti, bu türde gitgide üzerine koyarak daha da kaliteli ürünler çıkarmaya başlıyoruz bence. Yapanların ellerine sağlık, inşallah emeklerinin karşılığını alırlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Death Relives demosu Steam'de ilk sırada
İlginizi Çekebilir